PR CUAET
-
Не факт, що вони її запитають, ми багато де були в Європі по роботі
-
Як скачати, може знаєте? Тоді думаєте, якщо я напишу наприклад 180 днів перебування( або позначу 6 місяців), то питання не виникне, бо точно пам’ятаю, що в перелік країн перебування більше 6 місяців не вносила її, а поїздку зазначала( не памʼятаю як на куает,чи дні там були чи місяці, чи точні дати повинні бути були 🙈), не розцінить офіцер це як приховання даних? Подати так на федеральний етап, та замовити, на всякий випадок там довідку про несудимість ( діє тільки 3 місяці), а як пришлють запит, тоді надати?
-
Так
-
Я нащастя зберіг після апплікації усе в один файл. Там у порталі куает така можливість є. Якщо зайдете на портал то теж зможете. Вам наскілтки я зрозумів треба відновити доступ до нього. У куает були місяці це стандартна форма тревел хісторі хоча ми і заповнювали це у веб формі. На рахунок того чи можно вкащувати строк більше с щапасом чим насправді - сформулюйте це питання ще раз і ми спробуємо запитати це у Остапа
-
Добрий день Підкажіть де ви брали рекомендаційні листи, в плані волонтерства чи з комʼюніті центрів? Саме в них просили чи є ще якісь спосіб?
-
Ви саме брали участь у даних діях (відвідували кружки, волонтерили)? Чи є спосіб інший - прохання, і вони йдуть на співпрацю?
-
Листи пишуть ті, хто їх підписує. Я писала до організації, що я від них хочу, а вони вже вирішували, хто пише і хто підписує. Я отримувала вже готовий лист
-
цікава логіка, ти миєш чуже авто, там лежать чужі речі (грощі). Ти їх не чіпаєшь. Хіба це не by default поведінка нормальної людини, щоб на цьому ще акцентувати? )
-
Мені писали лише те, що фактично мало місце. Я не пробувала просити про те, чого не було.