PR CUAET
-
search.app/fYQf7peQPWXjTA3S8 Веб-форма IRCC
-
Може. Це не одноразовий в'їзд. Це one person. Тобто віза на одну людину.
-
Подскажите пожалуйста, где нужно это указать? Когда буду связываться с оператором по поводу поиска апликации?
-
Будем что-то решать, я ничего не отрицаю
-
Так они не дают эту справку.. вот в чем большой трабл., И в моем случае-каждая провинция-отдельный орган. То есть мне штук 12 справок надо таких 🤨
-
Добрый день. Наша семья из Херсона биометрию сдали в марте. Ждём
-
вот такие истории потом генерируют страшилки в фб, что мол визу аннулировали: выехал из канады, поэтому визу аннулировали, назад не пустили. все пропало.
-
Дякую всім за поради, будемо щось вирішувати🙂
-
Ще питання, як ви рахуєте, день прильоту і відльоту теж включається с строк перебування?
-
Підкажіть, хто з чоловіків забирав паспорт в Едмонтоні недавнім часом, яка зараз саме процедура видачі і чи видають без Резерв+?
-
Вона їх знайшла в машині, яку ділер пригнав помити, гроші лежали під сидінням, вона сказала хазяїну, всі доклали зусиль, щоб повернути колишньому власнику машини. Люди, що з вами? Було питання, що пишуть в листах? Я відповіла на нього. Привела свій приклад і знайомої.
-
Спасибо огромное, Лена! Уже год собираю, все письма звездочками помечены)
-
Дякую 🙏🏻
-
Вам потрібно щоб вони взагалі бачили заявку. А в спеціальному акаунті це більше для Вас, щоб відслідковувати рух по заявці і цей акаунт можливо створити лише після отримання аор
-
Можна, @Tarikovskij
-
Насправді це дивно так як на даний момент і їй не було 18 років ще коли дали візу. Виходить без батьків нікуди а як же ж навчання і т.д. В сім'ї двоє дітей, одній дитині нормальну візу дали, другій дитині одноразову візу дали, чим вони мотивуються коли дають візи🤔
-
Добрий день а коли будуть слоти сьогодні наче потрібний вівторок?
-
Update ! 6 грудня подача, 20 серпня лист з повторним запитом на біометрію , Оригінальна дата на листі 18 липня. Отже ми вже прострочили...
-
Добрый день. Ответьте пожалуйста, те, кто знает ответ на такой вопрос: если документы поданы на PR(по гуманитарной программе) и в это время уехать в США, то есть ли шансы получить PR?
-
Тут все рандомно, на жаль. І з візами, і з пермітами
12 Jan 2024, 17:45
238836/429558
13 minutes ago