PR CUAET
-
Вона їх знайшла в машині, яку ділер пригнав помити, гроші лежали під сидінням, вона сказала хазяїну, всі доклали зусиль, щоб повернути колишньому власнику машини. Люди, що з вами? Було питання, що пишуть в листах? Я відповіла на нього. Привела свій приклад і знайомої.
-
Спасибо огромное, Лена! Уже год собираю, все письма звездочками помечены)
-
Дякую 🙏🏻
-
Вам потрібно щоб вони взагалі бачили заявку. А в спеціальному акаунті це більше для Вас, щоб відслідковувати рух по заявці і цей акаунт можливо створити лише після отримання аор
-
Можна, @Tarikovskij
-
Насправді це дивно так як на даний момент і їй не було 18 років ще коли дали візу. Виходить без батьків нікуди а як же ж навчання і т.д. В сім'ї двоє дітей, одній дитині нормальну візу дали, другій дитині одноразову візу дали, чим вони мотивуються коли дають візи🤔
-
Добрий день а коли будуть слоти сьогодні наче потрібний вівторок?
-
Update ! 6 грудня подача, 20 серпня лист з повторним запитом на біометрію , Оригінальна дата на листі 18 липня. Отже ми вже прострочили...
-
Добрый день. Ответьте пожалуйста, те, кто знает ответ на такой вопрос: если документы поданы на PR(по гуманитарной программе) и в это время уехать в США, то есть ли шансы получить PR?
-
Тут все рандомно, на жаль. І з візами, і з пермітами
-
Будь ласка, це у гілку по АОС.
-
Зрозуміла 👍🏻. Дуже дякую 🙏🏻
-
Ось для Вас підтвердження з офіційного сайту IRCC. І таке не лише для ПР, а й для візи. Тобто, в іміграційному процесі загалом
-
Так. Якщо ви о 22-00 вилетiли з країни перебування наприклад то іи там цілий день перебували. Навіть якщо один день то по печаткам це видно і можно вказати
-
Взагалі, коли рахуються дні перебування в країні, день заїзду і день відʼїзду - це повноцінні дні.
-
Дууууже дякую за відповідь 😃🙏🏻
-
пасиб!
-
Але ваша 21-річна донька може бути Вашим депендентом до 21 року включно саме на день подання заяви. То вже не буде критично, що їй виповниться 22 під час очікування на візу. Головне, щоб вона подалася, поки їй не виповнилося 22 роки
-
Як це? Хіба це не дата вʼїзду?
-
В мене не виходить додати більше одного документу і знайти я не можу як це зробити
12 Jan 2024, 17:45
238846/429485
5 minutes ago