PR CUAET
-
Я скажу ще більш. Інформація про тимчасову прописку, наприклад, у Словенії, не зберігається навіть у управній єноті. У CUAET вказували всі поїздки у межах ЕС. Взагалі, коли їдеш автобусом з Польщі ло Любляни, то заходять погранці і дивляться паспорти. А, наприклад, між Італією і Словенією ніхто нічого не перевіряє.
-
Ви були 3 і 4 місяці в різні роки з великою перервою. Це можна пояснити тим що ви подорожували. Тоді немає потреби в довідці. Думаю це логічно.
-
У вас в этот момент не будет уже работать виза . Без пластика вылетать нельзя уже
-
Якщо там тільки один раз можна прикріпити документ, то усі документи складаєте в один.
-
В мене не виходить додати більше одного документу і знайти я не можу як це зробити
-
На сайті АОС все розписано, як подаватись і все інше.
-
Там не відповідають ! Вибачте але можливо тут є люди хто проходив цю процедуру. Ця гілка це наступний крок який проходить людина для отримання документів. Можливо тут є люди хто допоможе порадою .
-
Добрий день хто займався продовженням номінації. Alberta opportunity streem? як ви це робили ? Як довго чекали на відповідь? Напишіть мені будь ласка у особисті повідомлення.
-
всім привіт. підкажіть, будь ласка, чи можливо податися по програмі воз'єднання, перебуваючи в Канаді тільки по туристичній візі ? чи потрібно мати хоча б visitor record ?
-
Добре, з Європою, більш-менш зрозуміло( але раніше якось цей час рахували, 90 днів по безвізу), а як бути наприклад де в Канади є доступ до даних. Наприклад в штатах, я знаю, що коли офіцер ставить строки перебування, то це якщо по днях підраховувати 182-183 дні( в них, напевно, день приїзду і відʼїзду не рахується), а так наскільки я розумію, то 6 місяців прирівнюється до 180 днів.
-
Ні, є правила, що питання мають відповідати темі гілки.
-
Якщо людина пройшла цю процедуру то вона подалась на федеральний рівень і вже не буде читати провінційну гілку . Це логічно питати тут
-
Вам що шкода ? Це все стосується. Ви проходили цю процедуру?
-
Якщо там тільки один раз можна прикріпити документ, то усі документи складаєте в один.
-
Дочери моего мужа было 16 когда мы делали ей визу, и она сама имеет право летать и тд. Дали ей воркер , могократынй вьезд, но на срок действия паспорта к сожалению. И ворк пермит дали в аэропорту.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка можилво хтось подавався на subsidy rent ? Дякую
-
Дякую
-
є тільки додатковий податок в Онтаріо і BC
-
нема такого
-
In progress чи not applicable ?
12 Jan 2024, 17:45
238870/474652
about 2 hours ago