PR CUAET
-
Добре, з Європою, більш-менш зрозуміло( але раніше якось цей час рахували, 90 днів по безвізу), а як бути наприклад де в Канади є доступ до даних. Наприклад в штатах, я знаю, що коли офіцер ставить строки перебування, то це якщо по днях підраховувати 182-183 дні( в них, напевно, день приїзду і відʼїзду не рахується), а так наскільки я розумію, то 6 місяців прирівнюється до 180 днів.
-
Ні, є правила, що питання мають відповідати темі гілки.
-
Якщо людина пройшла цю процедуру то вона подалась на федеральний рівень і вже не буде читати провінційну гілку . Це логічно питати тут
-
Вам що шкода ? Це все стосується. Ви проходили цю процедуру?
-
Якщо там тільки один раз можна прикріпити документ, то усі документи складаєте в один.
-
Дочери моего мужа было 16 когда мы делали ей визу, и она сама имеет право летать и тд. Дали ей воркер , могократынй вьезд, но на срок действия паспорта к сожалению. И ворк пермит дали в аэропорту.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка можилво хтось подавався на subsidy rent ? Дякую
-
Дякую
-
є тільки додатковий податок в Онтаріо і BC
-
нема такого
-
In progress чи not applicable ?
-
Доброго дня Кажуть, що якщо немає пр, то під час купівлі будинку треба 25% внести окремо державі, і якщо за 3 роки пр не отримаєш, то вони згорають Чи є таке? Чи може куает виняток?
-
Якщо це відпочинок на тиждень чи два, то ніяк не впливає на отримання ПР. Головне щоб ви були в Канаді коли буде потрібно підтвердити, що ви знаходитесь на території Канади.
-
Банк не дасть кредит, якщо робота не онлайн
-
t.me/prcuaet/47654/205513
-
якщо не маєш піар будеш платити 20% зверху
-
Я в Онтаріо
-
Які міста варто сьогодні очікувати?
-
месяц, год, количество дней, город, страна, цель поездки
-
А на федеральний рівень, як треба? Бо там де памʼятаю( після візи cuaet), то писала навіть, по 1 деню транзиту через Європу
12 Jan 2024, 17:45
238879/474652
2 days ago