PR CUAET
-
Якщо там тільки один раз можна прикріпити документ, то усі документи складаєте в один.
-
Дочери моего мужа было 16 когда мы делали ей визу, и она сама имеет право летать и тд. Дали ей воркер , могократынй вьезд, но на срок действия паспорта к сожалению. И ворк пермит дали в аэропорту.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка можилво хтось подавався на subsidy rent ? Дякую
-
Дякую
-
є тільки додатковий податок в Онтаріо і BC
-
нема такого
-
In progress чи not applicable ?
-
Доброго дня Кажуть, що якщо немає пр, то під час купівлі будинку треба 25% внести окремо державі, і якщо за 3 роки пр не отримаєш, то вони згорають Чи є таке? Чи може куает виняток?
-
Якщо це відпочинок на тиждень чи два, то ніяк не впливає на отримання ПР. Головне щоб ви були в Канаді коли буде потрібно підтвердити, що ви знаходитесь на території Канади.
-
Банк не дасть кредит, якщо робота не онлайн
-
t.me/prcuaet/47654/205513
-
якщо не маєш піар будеш платити 20% зверху
-
Я в Онтаріо
-
Які міста варто сьогодні очікувати?
-
месяц, год, количество дней, город, страна, цель поездки
-
А на федеральний рівень, як треба? Бо там де памʼятаю( після візи cuaet), то писала навіть, по 1 деню транзиту через Європу
-
Доброго дня, хто робив довідку про несудимість з Німеччини ? Самостійно І чи може наприклад рідний який проживає в Німеччині запросити цей документ для мене Дякую
-
месяц и год. и если в один месяц несколько в одно и то же место, то указывалась поездка один раз
-
Спробувала зібрати думки в купу: Підкажіть, будь ласка, якщо не маю доступу до CUAET порталу і не пам’ятаю, чи точно вказала дати всіх поїздок( в travel history) чи буде це критично, при подачі на федеральний рівень,якщо на кілька днів будуть не співпадати дати поїздок? І чи можливо вказати 5,5 місяців, 3 місяці, 6 місяців? Чи повинно суто в днях бути і ніяк інакше?
-
Доброго дня , хто зміг отримати новий ворк перміт , ви обновляли ваш SIN , медичну карту ? на старому ворк перміті у мене залишився рік. варто обновляти зараз чи пізніше??
12 Jan 2024, 17:45
238883/472590
13 minutes ago