PR CUAET
-
Лучше им дослать сейчас, а не дожидаться их решения, потому что ,то что было раньше это было раньше! Сейчас когда программа была на паузе и Альберта в апреле или мае объявила о том что больше неполные заявки не принимает ,то могут и вернуть, могут пойти на встречу и сделать как раньше и до запросить🤷♀️ никто не знает как они будут обрабатывать после паузы… в вашем кабинете где аппликация там есть емейл куда можно выслать недостающие документы с указанием номера вашей заявки и объяснить что забыли или не был готов перевод или еще какую-то причину почему сразу не загрузили все…
-
Дякую
-
Атлантичні провінції, NS, NL.
-
Хай так і буде. Надіюся, напишу вам колись результат ✌️
-
Тобто до AIP виїзджати можна, а після вже ні, все правильно зрозуміла? Чи про який апрув йде мова?
-
Дякую! Написано на IRC’s secure account. І веде той лінк в лімбо з вже погодженим wp
-
web form
-
Прийшов запит на оплату біометрії. Подали аплікейшн 18 грудня 2023. Платили тоді 1085$ не памʼятаю чи робили оплату біометрії чи ні. Оплату зробили але куди завантажувати чек про оплату не зрозуміло?
-
Можно выезжать до апрува , после как вы зафайлили на перманент а не программу тогда нельзя . Вам даже дают пару недель вернутся в Канаду присылают официально . После выезжать нельзя
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Сьогодні консульство в Едмонтоні відповіли,що обробляють наразі довідки від травня
-
Маю на увазі, на якому сайті подавали заявку)
-
Вам прийшов запит?
-
У нас канальский родич - мати. Донька - головний аплікант, її чоловік і діти - депенленти. Вона вказує мене як мати. І батька, який живе у США. Я думаю, вам не треба себе вказувати у 0008, яку заповнює головний аплікант. Тоді зʼявляються анкети на членів сімʼї. І вже у тих анкетах ваша мама вказує доньку, тато- доньку, сестри, брати - сестру.
-
Подавалися в грудні але після здачі біометрії глухо, тільки надіслали відповідь, що отримали біометричні дані.
-
Доброго дня Хтось робив ID в Європі в ДП “Документ»?
-
Выше писали за момент когда вы уже подаете на ПР , это уже последний шаг в этой программе . Это на много позже aip
-
Добрий день. Підкажіть, будь-ласка, запит офіцера на police certificate - це мається на увазі в Канаді чи з України? З листа не зрозуміло
-
Доброго дня! Якщо хтось замовляв справку в Ірландії будь ласка напишіть мені в особисті є одне коротеньке питання. Дякую заздалегідь.
-
t.me/prcuaet/47654/205513
12 Jan 2024, 17:45
238938/434439
less than a minute ago