PR CUAET
-
Доброго дня! Хочу поділитись термінами сімейної заявки на ворк перміт. - 5 лютого 2024 подались - 14 серпня лист про підтвердження біометрії - 15 серпня апрувал лист - 20 серпня отримали по пошті фізичні ворк перміти За цей час я писала двічі у кризову форму, останній раз 5 серпня - коли було рівно пів року з дати подачі. Мені за два дні після того відписали і, я так розумію, тоді і почали розглядати заявку. Всім успіху, все буде! Просто питання часу.
-
На сколько критично, если мои ответы кое-где не совпадут с анкетой для CUAET?
-
По часу кожного консульства.
-
Це secure account, який Ви створюете на офiцiйному вебсайтi canada.ca/en/immigration. Це сайт of Government of Canada. Ви вiдкриваете власний рахунок на сайтi IRCC- Immigration, Refugees, Citizenship Canada. Я використовував Цей сайт пiсля регiстрацii рахунка для application for new work permit i потiм для application for temporary resident visa(TRV-багаторазова) з Канади. Вам треба вiдкрити рахунок - введiть в браузер IRCC open secure account.
-
Что такое LoE?
-
А ее где-то можно найти, да?
-
Я би порадила написати LoE на кожну розбіжність. Бо одна адвокат говорила, що по гуманітарній часто відмовляють саме через розбіжності і невідповідності
-
Ви можете виїхати і до aip на трошки і після (це все тільки під вашою відповідальністю), хоч в аір там якось пише що бажано не покидати. Потім на фінальному етапі коли приходить портал 1 де вас питають про колір очей, ріст ітд, там є питання чи ви є в Канаді, ви маєте відповісти так або ні. На цей лист вам дають термін 7 днів на відповідь. Тоді якщо вас немає ви або швидко заїзджаєте і відповідаєте так, або кажете ні і надаєте дату вашого повернення і кажете в якій країні ви знаходитесь в даний момент. Якщо ви в Канаді вашу зявку продовжують фіналізовувати, якщо ні чекають коли ви повернетесь.
-
Сьогодні було питання людини, яку попросили надати довідку з країни, де вона була лише 10 днів. Коли ми заповнюємо розділ про країни, в яких були більше 6 місяців, то там чітко написано: якщо з перервами, то плюсуємо. Так що можливе все.
-
Спасибо большое