PR CUAET
-
Точно! Машинально помилилася. Коли люди будуть робити запис, не помиляться
-
Якщо ПР перша ціль, то Альберта, Манітоба, або Атлантичні провінції. Але як написали вище по роботі ІТ можуть бути проблеми. Якщо готові працювати десь інше для ПР - то там це буде без проблем Якщо ІТ перша ціль, то Онтаіро. Але щоб були хоть якісь шанси на ПР, треба їхати в міста подалі від Торонто. ІТ хаби в нас в Оттаві, Кічнері, Лондоні Проте там крім роботи в ІТ швидше за все треба буде сприяння роботодавця для ПР (ОІНП)
-
● LinkedIn ● Indeed ● Monster ● Work in Non-Profits.ca ● Simply Hired ● Robert Half ● CarrierBuilder ● Eluta ● Glassdoor ● Workopolis ● Kijiji ● 1job.ca ● PayScale ● www.you.ca ● goodwillingindustries.ca ● fanshawec.ca/ces ● www.knighthunter.com ● www.accesscentre.ca ● www.triOS.com ● www.atn.on.ca ● www.leadsservices.com ● www.lehc.ca ● www.workinoxford.ca ● www.huttonhouse.com ● ymcawo.ca ● wil.ca ● slwdb.org ● pathways.on.ca ● opportunityliveshere.ca ● collegeboreal.ca ● wowjobs.ca ● AllStarJobs ● Jobgurus ● Canadianjobs.com ● Jobbank ● RandStad ● Jobboom
-
Ну мені так адвокат озвучила, по стріму gts lmia category B, в них є споти, казала що воркперміт можна не одержувати. Подивимося чим то закінчиться
-
Взагалі місто візового центру де ви здавали біометрію ніяк не пов’язано з містом візового центру, куди ви відправите паспорт на вклійку. А деякі візові центри взагалі не приймають паспорти на вклійку , бо вони тільки збирають паспорти та потім їх передають на вклійку в посольства Канади. Наприклад, візовий Грузія пересилає паспорт на вклійку в посольство Анкари. Візовий Стамбул - теж в посольство Анкару. Біометрію я здавала в візовому в Стамбулі, а паспорт слала в візовий в Анкару - бо це було швидше по процессу без транзитних пересилок. Ліон, якщо я пам’ятаю вірно - не приймає паспорти на вклійку, але робить біометріі. Знайдіть на сайті IRCC перелік візових і в ньом ближчий зараз до вас, який в функціях має прийом паспортів на вклійку. Потім йдіть на сайт цього візового - там буде пошагова інструкція з адресом та сумою з реквізітам їх банку, яку їм треба перерахувати , якщо ви бажаєте зворотню доставку паспорта кур’єром на адресу в Іспанії. Або ви прийдите за паспортом самі - тоді платити за зворотню доставку не треба. В Мадріді візовий був
-
Ааа, зрозуміла, дуже дякую!