PR CUAET
-
Я вже навіть думала летіти в Європу (((
-
Дайте будь-ласка посилання на слоти в Торонто. Не можу знайти
-
Кажіть, що подали заявку такого то числа, не отримали аор і хотіли б переконатися, що вони бачать заявку. Мені дівчина сама запропонувала тимчасовий номер записати. Вона спочатку сказала що бачить тільки заявку на вп, що заявка опрацьована, потім переключила на лінію очікування і через декілька хв сказала що бачить заявку на пр, що офіцер її ще не відкривав
-
Адская лотерея (
-
Добрий день
-
Це воно чи ні?
-
Если запросят с банка Украины доходы, их надо переводить?
-
Скажiть, будь ласка, а як виписатися з черги очікування, щоб ловити Слот, коли настане час?
-
-
Скільки коштує wes у Канаді? Дякую
-
Что же получается - дочь вьехала в Канаду в марте, пробыла месяц, уехала в Польшу, в июне уволилась с польской работы, в августе вернулась в Канаду, но уедет скоро. Она с марта по сейчас - резидент Канады? А в Польшу ездила проведать семью? Она резидент с августа. А статус Wodker у нее с марта.
-
Доброго вечора. Підкажіть, хто подавався з Квебеку на сертифікат CAQ, щоб отримати Стаді перміт. Під час оформлення файлу запитує щорічну суму оплати за навчання. Я тільки почала навчання і ще поки що нічого не платила. Тільки за книги та за якісь комісії у розмірі 40$. Не знаю, яку суму вказувати навчання за робочим дозволом за вартістю як для місцевих. Навчання в Dep. Дякую.