PR CUAET
-
Скільки коштує wes у Канаді? Дякую
-
Что же получается - дочь вьехала в Канаду в марте, пробыла месяц, уехала в Польшу, в июне уволилась с польской работы, в августе вернулась в Канаду, но уедет скоро. Она с марта по сейчас - резидент Канады? А в Польшу ездила проведать семью? Она резидент с августа. А статус Wodker у нее с марта.
-
Доброго вечора. Підкажіть, хто подавався з Квебеку на сертифікат CAQ, щоб отримати Стаді перміт. Під час оформлення файлу запитує щорічну суму оплати за навчання. Я тільки почала навчання і ще поки що нічого не платила. Тільки за книги та за якісь комісії у розмірі 40$. Не знаю, яку суму вказувати навчання за робочим дозволом за вартістю як для місцевих. Навчання в Dep. Дякую.
-
Если узнаете как переслать с Украины в Канаду напишите пожалуйста 🙏. Нам тоже надо перевести с Приват на канадскую
-
0008. Номера вопроса не помню.
-
Если узнаете как переслать с Украины в Канаду напишите пожалуйста 🙏. Нам тоже надо перевести с Приват на канадскую
-
Далі йде країна попереднього резидентства. Це Польща. From 2021. To? Взагалі карта сталего побиту видана на 5 років. Тобто закінчується у 2026. І такої дати система не пропускає.
-
С Украины я не пересылала. Только в Украину
-
Дякую!!❤️
-
Дякую. А що саме я повинна почути?
-
Я уже заполнила все вчерне. Оптимизма это не прибавило.
-
Ви пишите to дата заповнення. У нас картки пр на 10 років і думаю офіцерам це відомо. При куает вказували так. При отриманні нових ворк пермітів вказували 4 рази саме дату заповнення. Всі рази отримували ворк перміти і куает звісно також. Теж саме і при цій програмі. Зараз я в Європі і спокійно користуюсь пр. Тому що він дійсний. І коли повернуся а прийде запит заповнити знову форму то далі так і буду вказувати дату заповнення. Тому що якщо доведеться доказувати і показати картку пр то в ній написано з якого і по яке вона дійсна але нашої вини в тому немає що ми не можемо вказати дату закінчення побиту в майбутньому.
-
Там , де вказується резидентство. Взагалі стандартний випадок: в їхала людина я живе постійно, бо більшість програм розраховані саме на це. Чи є конкретні випадки, коли людина подається з-за кордону. А тут - подача з Канади, але людина не обовʼязково має тут жити. Навіть тим, хто приїхав як візитор, можна подаватись.
-
during 5 past years, have you lived in any country other than your country of citizenship (украина) or residence (canada) for more than 6 months? 6 мес подряд страны кроме украины и канады? если да, то 'с' 'до'. естесно тут про 'нахождение/проживание' и значит до даты, когда уехала из этой страны и стала проживать в новом месте. вопрос не про даты статуса, а про даты проживания