PR CUAET
-
Ви ж активізуєтесь через свою дію- слот буде на ваше імя.
-
Or residence. Residence - це Польща. Десять років людина живе, працює, має нерухомість. Так, ці питання заточені під людей, які приїхали до Канади і живуть там. Простіше, є категорія аплікантів, які подаються зсередини Канади, і те, що ви пишете, якраз стосується таких. І є категорія таких, що подаються з-за кордону. А такі, як моя донька - це окреме явище, саме завдяки умовам цієї програми. Бо ця програма не вимагає Reside. Умова - be in Canada.
-
І ще на даний момент поки ваш статус країни резиденства дійсний ви тут всього лиш як воркер. В нашому випадку ми його і не втратимо навіть після того як отримаємо пр в Канаді. Головне дотримуватися правил проживання в обох країнах. Ви повинні знати закони Польщі. Якщо ви виїхали і через три місяці статус втратився а заповняєие ви приблизно на четвертий місяць то зрозуміло що to буде саме та дати коли ваше резиденство там закінчилось
-
Перевірена схема переказу з України в Канаду. Комісія 1% + конвертація валют. Ліміт ~700usd за транзакцію. Монобанк -> кредитка мастеркард 1. Гривні з моно переводимо на віртуальну валютну картку Моно (переходимо на валютну картку -> купити долари) 2. З валютної картки Моно робимо переказ по номеру картки на канадську кредитку (на валютній картці -> переказати на картку) ⚠️Важливий момент: працює лише з кредитками, не дебіт і лише з мастеркард, не віза. 3. З кредитки можна вивожити на дебіт лише якщо ви в плюсі і якщо підвʼязати картки, можна на сайті або з оператором. Я особисто пункт 3 не робила, але в чаті робили.
-
адская(((
-
Подивіться, будь ласка, ще за цим посиланням. Виявляється, є ще фактичні члени родини. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/humanitarian-compassionate-consideration/processing/assessment-facto-family-members.html
-
Неа, я тоже видела как и вы тут в чате на скринах людей🙈
-
Друзья подскажите как заполнить Заявление на продление паспорта? Шапку я поняла как а в остальном туплю.
-
Ні, після одержання PR ви вже на Worker. Ви можете не працювати, одержувати велфер і просто жити. Через три роки подаєтесь на Citizenship. У тому-то і проблема, що ніякого статусу у Польщі людина не втратила. Виїхала на місяць, повернулася до Польщі, виїхала ще на місяць - повернулася. Скоріше вона тимчасовий резидент на час перебування у Канаді.
-
если вы хотите, чтобы вашу анкету не дисквалифицировали изза того, что страна ее нахождения не канада на момент подачи анкеты, то в вопросе про текущую страну местонахождения вы указываете канада. на вопрос про статус, указываете worker, тк у нее есть wp. даты можете указать по-разному: по факту (дата последнего вьезда в канаду по дату заполнения анкеты) или дату выдачи wp до даты окончания wp. все до даты последнего вьезда в вопросе про 5 лет/6 мес - страна проживания польша, если она жила там 10 лет. даты от момента начала проживания в польше 10 лет назад до момента 'переезда в канаду для подачи на пр'.