PR CUAET
-
Доброго дня . В мене є спеціальність і досвід в системам майкрософт. Сертифікат MCSA . Працював HelpDesk напротязі 3 років . Які шанси взагалі знайти подібну роботу і в яких містах краще шукати … дякую !!!
-
Та я тоже не знаю як правильно тому й питаю 🤣
-
Все страницы без заверения. Если что это чисто моё, а не образец как правильно делать😁
-
VAC - Visa Application Centre
-
Окей. А ви сканували всі сторінки з закордонного паспорта де є відмітки і десь завірили в нотаріуса що ці копії дійсні чи просто сканували без завірення?
-
Що таке ВАК ? Якщо можна будь ласка 🙏🏻
-
Ірина дякую за відповідь. Поки справа розглядається, мені потрібно буде поїхати назад до UK. Мене цікавить для подачі скільки потрібно запланувати час перебування в Канаді? Як швидко можна подасться, щоб на якийсь час виїхати з Канади до отримання PR?
-
Ви можете вклеювати у будь-якому ВАК. Це взагалі немає значення. Тільки треба буде заплатити типу що в іншому центрі вклейка аніж там де ви здавали біометрію. Відсилаєте поштою або особисто можете принести. Також програма називається куает)
-
У меня тоже нет штампов. Написала дату последнего въезда по факту.
-
Підкажіть хто знає Двічі заїжджала в Канаду і в паспорт ніякого штампу про вʼїзд не ставили Як тепер бути? Вказано що має бути відмітка про останній вʼїзд до Канади
-
айтішечка більше мертва ніж жива якшо то не Тороно чи Ванкувер( Хоча люди знаходять якшо є ціль і готові міняти стек, але то може зайняти від тижня до року і більше
-
Також ваше питання стояло у свідоцтвах, там написано, що всіх.
-
Ну потім можуть дозапросити їх і просто будете довше чекати, а можуть і не запросити, тому що зазвичай у всіх програмах потребують свідоцтва про народження, аніж внутрішні паспорти або айді.
-
Спасибо. Это конечно видела. Здесь или свидетельство или другой id, нет что обязательно именно свидетельство о рождении.
-
У чек листі це написано
-
all your family members
-
Свідоцтво про народження маєте додавати всіх членів вашої сімʼї
-
Я так и не нашла где это написано. Точно такая же ситуация.
-
Переклад треба як би перекладач переклав
-
Шукайте alberta list of ineligible occupations. В альберті є список професій, які НЕ підходять, якщо нема в списку, то підходить. Якщо чоловік знаходить роботу кухара і зможе підтвердити попередній досвід 24 міс за останні 30 місяців , то може подаватися одразу як знайде роботу. Ну і англ на 4
12 Jan 2024, 17:45
23926/474652
4 days ago