PR CUAET
-
Це дурдом!!!Як зловити ці слоти????
-
При мені відмовили навіть дві дії для однієї людини зробити. Один слот - одна людина й одна дія. Винятки можуть становити пільгові категорії, але це окремо написано на сайті і там окремо треба попередньо писати.
-
Є сенс чекати?
-
Торонто теж не бачила
-
Спасибо! У меня био месяц назад была и медицина неделю назад, ничего не обновилось
-
Ви все ввели, коли авторизувалися. Після натиснення висвітлюється інформація про Ваш запис. Я за звичкою почала перечитувати 😂, але ж там вся інформація з банку, тобто нема чого перевіряти 😂 І коли натиснула підтвердити - вже було пізно. Тобто основне щоб після натиснення підтвердити не написало "Ваш час уже зайнятий" 😂 Додатково вводити нічого не треба.
-
Торонто тиша …не було нічого
-
Я все те саме знаю що і ви. Але в даному випадку більше. Я досить добре знаю цю історію не через хтось щось казав чи десь прочитала. Все було саме так як я написала. Випадки в людей різні просто не все про всіх ми знаємо. Тому всі знайомі наші знають як це може бути і тому закликаю всіх бути обережними. Кожен робить що хоче але хтось тай прислухається щоб часом не втрапити в таку випадкову халепу.Краще не кажіть що такого не може бути. Тому що так було!