PR CUAET
-
Торонто тиша …не було нічого
-
Я все те саме знаю що і ви. Але в даному випадку більше. Я досить добре знаю цю історію не через хтось щось казав чи десь прочитала. Все було саме так як я написала. Випадки в людей різні просто не все про всіх ми знаємо. Тому всі знайомі наші знають як це може бути і тому закликаю всіх бути обережними. Кожен робить що хоче але хтось тай прислухається щоб часом не втрапити в таку випадкову халепу.Краще не кажіть що такого не може бути. Тому що так було!
-
Я вже вас питала: що саме я не розумію? Конкретно? У нас - не простий випадок. І ви, окрім common sense, ніякої поради не дали. Це тільки ваш opinion і у мене він буде враховуватись для статистики. Давайте не будемо мірятися роками, прожитими у Канаді. Я прожила у Канаді близько 20 років, подавалася на PR і на Citizenship, поховала чоловіка, мала справу з багатьма канадськими інстанціями, про які ви навіть ще не чули. Я працювала майже 10 років у великій міжнародній компанії, вела листування англійською. І питання у мене виникло не тому, що я дурна, а ви легко можете мене навчити. Можна дати вам пораду? Поважайте співрозмовника, будь ласка. Anyway, дякую за відповіді.
-
Дитячі хтось бачив Оттава або Торонто
-
Перетруджені, мозолі від такої роботи
-
В консульстві в Оттаві
-
А на який місяць будуть сьогодні слоти в Едмонтон?
-
Ви не зможете внести дані дитини, бо входите через банк і там лише Ваші дані. Я ловлю на себе, а в свідоцтві про народження написано, що я мама.
-
Там зверху написано про е-чергу.
-
в оттаву точно можете