PR CUAET
-
У чек листі це написано
-
all your family members
-
Свідоцтво про народження маєте додавати всіх членів вашої сімʼї
-
Я так и не нашла где это написано. Точно такая же ситуация.
-
Переклад треба як би перекладач переклав
-
Шукайте alberta list of ineligible occupations. В альберті є список професій, які НЕ підходять, якщо нема в списку, то підходить. Якщо чоловік знаходить роботу кухара і зможе підтвердити попередній досвід 24 міс за останні 30 місяців , то може подаватися одразу як знайде роботу. Ну і англ на 4
-
заходите на їх сайт та й там вся інформація
-
мені цікаво як це відбувається треба записуватись чи як, як довго чекати, скільки це коштує
-
Я теж за атлантичні провінції. Там є варіант, що знайшов роботу і одразу подався на ПР. Ну і те що вам писали вгорі - правда. Їдьте якщо справді хочете Канади, будьте готові до зміни діяльності і дружина теж працювати має.
-
Альберта
-
Дякую ❤️
-
Роботодавець може увійти у той список, якщо він того хоче і робить для того кроки. Якщо його там не має, то як він зможе подати вас по цій програмі? Він повинен мати десигнейтет лете.
-
Буквально ж декілька повідомлень вище я писала, що з рф через посольство у Оттаві
-
до 22 жовтня 2024 можна подаватись
-
Доброго дня. Якщо роботодавець не входить у список нок, чи може він якось посприяти, щоб додатись туди ? Чи може є інший шлях? Ми плануємо йти по атлантичній програмі, але роботодавця немає у списку.
-
Дякую
-
Так
-
Щоб встигнути скористатися перевагами CUAET , треба заїхати в Канаду до березня чи до кінця березня 2024. А на ПР по возєднанню здається можна ще рік подаватись.
-
Хто брав довідку про несудимість РФ і Литви ? Як це робиться
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, я подаюсь по цій програмі через рідну сестру - громадянку. Чи потрібно перекладати св-во про народження мого чоловіка?
12 Jan 2024, 17:45
23940/445547
13 minutes ago