PR CUAET
-
Я двічі ловила Торонто місяць назад по вівторках, тоді це був 2 та 4 вівторок місяця. І один раз зловила Оттаву в такий же вівторок
-
Так, але в чому жарт?)
-
Сьогодні третій вівторок місяця.
-
Бо вони виставляють слоти в перший та третій вівторок місяця. Прочитайте на їх сторінці в фейсбуці
-
А ви піймали обом дітям? В один день і час, чи як це працює? Дякую
-
Двічі з телефона (13 айфон) перший раз мобільний інет, другий раз вайфай середньої потужності, все залежить від інету та від того чи хтось теж натиснув на ваш час
-
"Дуже багато" було б коли на всіх бажаючих вистачило 😡
-
Я тоже работаю. Может кто то другой за тебя ловить?
-
Можете будь ласка сказати чи приймуть в Оттаві, якщо ми у Вінніпезі? Виглядає наче так, що в Оттаві більш реально вхопити слот.
-
Немає
-
А хто знає, слоти з'являються тільки в робочі часи, так? Не має сенсу пізно ввечері ловити?
-
Коли торонто буде виставляти ті слоти?
-
Издевательство над людьми😡
-
Була в 6.05 десь. Дуже багато дорослих слотів
-
Киньте будь ласка лінк де щаходить, я вперше 😊нічого незнаю. Дякую
-
Тільки прочитала, що Оттава кожного другого вівторка.
-
З огляду на те, що будинок (який планують придбати) ще будується, то на це pre-construction інвестиція. Треба подивитися договір, які санкції передбачені. Серед варіантів: - припинення договору із втратою першого внеску; - нададуть можливість внести із відстрочкою зі сплатою пені та/або штрафу; - можуть запропонувати assignment із або без доплати - інші варіанти (усі немає сенсу наводити, бо треба почитати договір)
-
Вона приїхала вперше в кінці липня, отримала WP і пройшла медогляд. Приїздила, щоб податися по програмі. Їй в аеропорту папірець не дали для медогляду, а той, який давали раніше, вже не приймають.
-
А паспорти чоловікам то видають?
-
Колись в 8 вечора зловила І в 12 ночі один раз на Торонто
12 Jan 2024, 17:45
Post 239509 of 407959
3 minutes ago