PR CUAET
-
Вітаю) Хочу попросити з минулих місць роботи в України, підтвердження досвіду роботи (Employment Letter\WORK EXPERIENCE DOCUMENT) для подачі на PR. У випадку, коли компаніЇ вже не існує, я знайшла свого керівника на LinkedIn але він не був безпосередньо директором компанії. Чи можу я звернутися до нього щоб він мені написав цей лист? Чи це зарахується?
-
Обидва документа і воркперміт і візіторрекодс дійсні до їх дати закінчення. Вам для яких цілій цей статус потрібен? В анкетах на дітей зазвичай не ставлять , що ціль знаходження в Канаді це праця. Бо навіть з воркпермітом вони повинні навчатися в школі , а працювати тільки не фултайм
-
Я дуже вибачаюсь, а що таке ACRO?
-
Яка провінція?
-
Здравствуйте! Приехали с супругом недавно. Ищем работу, но хотим выбрать вакансии, которые подойдут по Ноку для PR , Чтоб не тратить время зря . Супруг по образованию повар. Я преподаватель начальных классов. Планируем по провинциальной подаваться .Спасибо и хорошего вечера!
-
Вітаю, хто отримував довідку с Англії? Поділіться досвідом. Дякую.
-
Подалися 28.10, 6.11 - отримали AOR і запит на біометрію
-
Статус пизначається не візою, а visitor record/ study permit/ work permit. В дитини скоріш за все візітор
-
То не залежить від провінції, такі озвучив адвокат з Онтаріо
-
Дякую! А в Онтаріо які ціни на LMIA не знаєте? 😅
-
3000 за послуги консультанта чи юриста, 1000 мито (то вони мусять самі платити) . Я запропонувала заплатити ті 3000 сама, бо переїзд в Онтаріо дорожче