PR CUAET
-
Така сама майже. Лише нам вже модна продовжити паспорт дитині. Та я ж пишу про конкретно ПРОДОВЖЕННЯ, а не виготовлення нового поспорту. Та вимога про Апостиль вона в списку на продовження ще дійсного паспорту. Що є АБСУРДНОЮ вимогою. Тому я і хочу перевірити, чи це прописано в законі.
-
Ні, нічого.
-
Здебільшого якщо рівні освіти різні - система рахує по найвищому. Якщо ж рівні освіти ті самі - при умові що обидва мають ЕСА - буде трохи більше бал
-
Як ви робите,що вас не викидає коли оновлюється сторінка? Мене викинуло коли зʼявилися слоти. Поділіться будь ласка…
-
Бо людей більше стало
-
Я теж пам'ятаю що колись були часи коли слоти можно було ловити кожен день 😔
-
Дякую за пораду, зараз спробую скористатися офіційним) в мене один бакалавр, тому й цікавлюся що ще враховується. Маю сертифікати зі школи компʼютерної графіки, але це приватна школа. Не знаю де дізнатися точно чи можна враховувати їх, ніде на сайтах чітко не пишуть (
-
Коли була жива черга.. А потім зробили покращення.
-
‼️Канада призупинить прийом нових тимчасових іноземних робітників З вересня Канада призупинить прийом заяв на нових тимчасових іноземних працівників для низькооплачуваних посад у Монреалі. Це торкнеться роботи із зарплатою нижче за $27,47 на годину. У Квебеку давно просять обмежити тимчасову імміграцію.
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Скоро должно Торонто прорвать…
-
В людини просто багато досвіду вже
-
Ну а що робити
-
А ви старий залишили, вірно можна ж мати 2 паспорти?)