PR CUAET
-
люди писали, що отримували
-
Без сенсу.....не тратьте час .. Може у вас троє дітей?
-
А причину пояснили?
-
Навіщо таке робити? Цікаво, я мабуть тоді до нього поїду якщо що разом з дітьми, бо нам в Україні не має куди вертатися
-
Тільки пишете заяву у них в консульстві..
-
Було ж розпорядження з Києва для Канади. Зменшити видачу паспортів. Це ще Старий консул до зміни відповідав людям. Кому міг допомагав.
-
4 години прийому,далі вони думають куди ці заяви запхати. Плюс кава,обід,дзвінки до друзів… Якщо не придумають, то слоти не викидають. В Торонто вже напевно голови болять…
-
Як так навіть вам? Тоді все піду поплачу тихенько 😢😭
-
У мене 6 діток я писала ,відповіли ,що нададуть слот ,але тоді коли у них буде.А якщо мені потрібно швидко,то щоб ловила слот сама🙈
-
Так, це прописано в законі, що документи, видані іноземними державами, повинні бути або ж апостильовані або легалізовані + перекладені українською мовою. Шукати зараз в мене немає часу, але таке є
-
Чесно мені взагалі не зрозуміло чого взагалі вони усі ті папірці збирають, ми ж такі класні, у нас типу держава в телефоні якби, а як з паспортами то якось так, сумно 😔
-
Ого ..весело ...
-
та я ж вже писав, закінчилась "шара". Багатодітним вже теж відмовляють. Ми писали в Оттаву там просто відморозились, Едмонтон відповів після другого листа що "поки що ловіть слоти самі, нічим зараз не можемо допомогти". Це було минулого місяця.
-
Ну в них ж там робочий графік по 4 години на день
-
Блін готова волонтерити для них з малими прийду допомогати 😅
-
Вони реально залишаються після робочих годин ....
-
З Калгарі в Оттаві мене прийняла консул, але вона до кінця серпня а далі життя покаже
-
навряд че це допоможе. вже їздили і просили. Вони фізично не вивозять такий наплив.
-
😁 Це вони для того щоб схуднути,і для вас картинка роботи. В фітнес клубах теж бігають,але ніхто чомусь не думає що вони там працюють.
-
Якби там не було, бажаю усім нам успіху і нарешті зловити ті слоти 🫂💙💛
12 Jan 2024, 17:45
240289/429785
5 minutes ago