PR CUAET
-
при чому, щоб не бути голослівними, ми відразу додали всі документи: посвідчення багатодітної родини, виписку та qr-код з резерв+ щоб якби засвідчити серйозність намірів. 😅 І нічого...
-
І на сайті Міністерства закордонних справ також є інформація, що для продовження дитячого паспорта необхідно мати із собою свідоцтво про народження дитини
-
Завтра позвоню им,если нет пойдем на роспись
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, фото на паспорт ребенку 5-ти лет должны быть матовые или обычные, не нашла описание, и какой размер? Спасибо большое за информацию)
-
Десь вище бачила якесь подібне запитання, хтось ніби написав, що ви для них не чоловік та жінка, типу вони не враховують суспільне проживання
-
Наташа вы напишите как у вас дела по поиску аппликации 🙏
-
Все для людей!
-
Я слоти бачила сьогодні 4 раз, а коли нажимала і хотіла підтвердити , то писало, що зайнято. І так всі рази на різні дні сьогодні
-
І я в Оттаві була, консул та помічниця приймала по 2-3 особи одночасно, розглядали які документи принесли, ксерили хто прийшов без, допомагали заяви заповнювати, відправляли до пошти хто прийшов без оплати спокійно працювали, ввічливі пані одне і те саме відповідали кожному. Шкода що консул Олена йде з посади ((
-
Подскажите может у кого есть опыт,гражданская жена поймала слот в Оттаве для меня,но мы официально не расписаны если она приедет вместо со мной из Калгари они приймут?или выход один ехать расписываться ?слышал что можно через дию онлайн,может кто знает как и сколько по времени,есть месяц для подготовки(завтра попробую им позвонить)
-
Я бачила інший графік прийому
-
То був один день 😄
-
забирати має той, хто подавав. я на дочку 9 років подавала, мені в консульстві сказали, що навіть її батько не зможе отримати паспорт. тільки я
-
Там є дні в першій половині дня а є у другій, ось чому
-
Я бачила слоти з 9:00 до 15:40
-
Я вже зрозуміла, дякую👍 все буде ок, надіюсь скоро і на Торонто зʼявляться бо від середини липня нічого
-
Для інформації: створили з чоловіком заявки на WES 02.07.24. Я отримала евалюацію ( поки що не прийшли док на пошту) 16.08.24, а чоловік сьогодні отримав повідомлення, що WES прийняв документи, тобто на днях буде готово.
-
Бачила слоти на 9,10,11,12 ранку потім може обід та кава, наче ж вносять дані в базу.
-
Звісно краще про таке у них запитати особисто
-
Для продовження дорослого це також потрібно?
12 Jan 2024, 17:45
240316/446204
less than a minute ago