PR CUAET
-
Нашла в недрах привата) не зря ничего не проходит на канадские карты
-
Зробила висновок, що швидше всього багато залежить від університету, в також можливий варіант, що я робила минулого року в WES евалюацію для роботи… хто зна… чоловік не робив раніше евалюацію, але універ в нас той самий… я теж розраховувала на довгий час очікування…
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: Yuliia.buriak@gmail.com 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
Всім привіт.Ми з друзями летимо через два тижні у Мексику і я не можу знайти ніде інформацію чи можу я взяти з собою Айкос,можливо хтось щось знає?Дякую
-
Дуже рада, що люди змогли зловити слоти. Сподіваюся і мені вдасться. Чудова група
-
18 грудня- подача , 2 особи, оплата біометрії при подачі 20 серпня- 2 запити на біометрію з AOR в запитах (тимчасовий номер без Х)
-
Найкращі українські тури з Калгарі по всій Альберті та Британській Колумбії! 🇺🇦🇨🇦 Виїзд з Калгарі міні групами у вихідні або в будні дні цілий рік! 🔥Постійне оновлення напрямків! 💯 Більше 300+ відгуків на сторінці в ІНСТАГРАМ @ua_calgary_travel 💌 @ua_calgary_travel вже опублікували графік подорожей на вересень, та зовсім скоро буде анонс нового грандіозного напрямку, якого ще ніде немає! Вони мають безліч напрямків на вибір, серед яких: одноденні та дводенні тури, кемпінг, тури з ночівлею в Британській Колумбії, тури в Келоуну, тури без візи до США, тури озерами, Банф, Джаспер, а навіть тур на закрите озеро Морейн, рафтинг та кінні прогулянки! Кожен знайде собі відпочинок по душі! ✔️зареєстрована ліцензована фірма; ✔️знижки для постійних клієнтів; ✔️гарантія позитивних емоцій; ✔️нові знайомства. За промокодом UATRAVEL отримуйте -15% знижки на свій перший тур! Писати можна в особисті в телеграм або безпосередньо в інстаграм www.instagram.com/ua_calgary_travel?igsh=dDdrdmVhOGJxcDJq&utm_source=qr
-
Доросла особа не має надавати свідоцтво про народження, а лише паспорти (начебто так, але, в "дурці" все змінюється мало не щодня)
-
Дякую за відповідь
-
Читайте вимоги на продовження паспорту тут: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
ну нам то пофігу - ми не отримуємо пермі від кєбєку нам дають федерали і явно не по цій програмі
-
Всім доброго вечора ! Підскажіть будь ласка, після заміни паспорту на новий чи можна отримати нову візу ? Якщо можливо це зробити то які сроки отримання? Дякую!
-
Програми ПР не мають прив'язки до того, де ви жили. Вони залежать від ваших теперішніх обставин. А саме: провінції, освіти, робочого досвіду і знання англійської.
-
В Хьюстоні є постійно дати і на серпень, і на більшу частину вересня також💪. В Нью-Йорку з'являлася дата одна цими днями. Де б почитати коли там оновлюють дати по Чикаго чи Вашингтону
-
апостиль ставится в той стране, где выдается оригинальный документ
-
Подскажите, в Эдмонтоне в посольстве по времени принимают, если слот есть или все равно приходится ждать? Паспорт ребёнку. Слот на 15.40, думаю брать ли билет обратный на тот же день или скажут что не успели принять и завтра утром приходите😂
-
Будь ласка, якщо хтось знає, скиньте посилання, де робиться цей "Апостиль". І якщо хтось робив "Апостиль" европейського свідоцтва про народження, то скільки це зайняло часу? Чи це є повністю ОНЛАЙН процес? Дякую
-
Не впевнена, що це працює лише так! І що лбдям потрібно літати по всьому світу, щоб це зробити. А якщо хтось має 3 або 5 дітей і всі мають свідоцтва з різних країн... Ви що мені пишете про те, що це лише ОФЛАЙН процес? Чи що саме?
-
Мені нещодавно людина відповідала, що на продовжений паспорт зробила Work Permit. То мало б тоді це працювати і щодо Stady і щодо Visitor.
-
Привіт! Може хтось знає як діяти в такому випадку: прийшов імейл від IRCC, що не можуть відкрити ПДФ Провінційної Номінації. сказали підгрузити документ ще раз, і дали на це 7 днів. Але коли заходжу на ПР портал, то під Action немає ніякої кнопки щоб підгрузити. Дякую за допомогу!
12 Jan 2024, 17:45
240355/434298
5 minutes ago