PR CUAET
-
З моїх грошей,які я відсилаю в Україну списують податки,з яких вже (що не встигли вкрасти) утримується державний апарат України. Тому я маю законне право вимагати належне виконання,передбачених законодавством,консульських послуг…
-
саме так. Я про це і намагався розказати людям, але не всі це розуміють. І в вашому випадку то лише Калгарі 300 км від Едмонтону. А коли це декілька тисяч кілометрів з іншої провінції то ще складніше. Можна просто витратити декілька діб і декілька тисяч доларів і залишитись не з чим не отримавши талончик в живій черзі.
-
Саме так
-
Я думаю що зараз державний апарат утримується на міжнародні донати від європейських і американських союзників 😅
-
Я ж про це й кажу. Чому не відкрити консульство в Калгарі? Чи ви маєте брати на тиждень відпустку щоб летіти в Торонто, чи що вам там ближче? Просто якщо ми не будемо ставити питання що в такому-то місті нам треба консульство то хто цікаво це зробить за нас?
-
Якщо немає поняття стосовно податкової системи України,то не треба радити людям що робити. Процентів 90% з тих хто ловить слоти,відсилають гроші на український рахунок,з якого потім витрачаються гроші, з яких списують податки,а вже на ці кошти утримується державний апарат,включно з консульством України в Канаді…
-
А де ці адреси? Давайте напишемо?
-
Я думаю свої вимоги треба писати не тут. А адресувати тим кому ви платите податки і хто відповідає за роботу консульств. Думаю від тих людей буде більше толку ніж від нас.
-
Це немає різниці,якщо ви є акціонером,який сплачує свої внески,в державу під назвою Україна,ви маєте право вимагати свої законні дивіденди (послуги).
-
Більшість з нас переводить гроші на підтримку зсу або родичам. Ці гроші йдуть в економіку України і їх немало. Питання: якого дідька люди мають їхати в іншу провінцію в консульство? Думаю тему можна закрити, бо всім так подобається.
-
Я не мушу сплачувати з усіх зароблених грошей,у нас немає подвійного оподаткування. В чинному законодавстві України взагалі не вказано,що я мушу щось сплачувати в Україні,але допоки я маю український паспорт,на території України (а консульство України,це територія України) я повинен отримати всі необхідні мені послуги,визначені чинним законодавством….