Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Це немає різниці,якщо ви є акціонером,який сплачує свої внески,в державу під назвою Україна,ви маєте право вимагати свої законні дивіденди (послуги).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Більшість з нас переводить гроші на підтримку зсу або родичам. Ці гроші йдуть в економіку України і їх немало. Питання: якого дідька люди мають їхати в іншу провінцію в консульство? Думаю тему можна закрити, бо всім так подобається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    вам не вгодиш... то ви кажете що ви "маєте право вимагати", а коли вам кажеш "так вимагайте", то ви кажете що вам не треба радити що робити 😅🤣 І звідкіля у вас така статистика про 90%.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Я не мушу сплачувати з усіх зароблених грошей,у нас немає подвійного оподаткування. В чинному законодавстві України взагалі не вказано,що я мушу щось сплачувати в Україні,але допоки я маю український паспорт,на території України (а консульство України,це територія України) я повинен отримати всі необхідні мені послуги,визначені чинним законодавством….
    1 Reply Last reply
    0
  • t106907381T Offline
    t106907381T Offline
    Yana Che_
    wrote on last edited by
    Отож Навіть 300 км не хочеться їхати впусту, бо це мінус день. А іншим взагалі жах
    1 Reply Last reply
    0
  • t449662766T Offline
    t449662766T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Цікава думка, але є але: Зарплатню консулу платять з податків в Україні, а не Канаді, а в Україні сама суть погляду на податки зовсім інша від Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Зовні нічим Витяг беремо в паперовому вигляді Зараз змінили операційну систему , тож на даний час він відрізняється тими що є підпис і печать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦Nata Li❤🖤
    wrote on last edited by
    Якщо так працює, то це буде чудово! Буду дізнаватися про це і робити так, якщо це дійсно можливо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Кожен громадянин України,має право скористатися всіма послугами консульства України, згідно чинного законодавства. Люди не просять щось фантастичне,просто треба дотримуватись норм закону України,і буде щастя…
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    ну да про це і мова. А то можна витратити декілька діб і гроші на перельоти та готелі. І коли не вийде отримати омріяний талончик після цього всього... Я лише можу представити, що деякі люди змогли б влаштувати в консульстві. Тому консульства обрали єдине вірне рішення - попереднє онлайн бронювання. Ну а те що охочих на порядок більше пропускної спроможності трьох консульств то вже зовсім інше питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t449662766T Offline
    t449662766T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Воу воу, палєгчє… Я Вас ваші доходи і податки не рахую. Просто як сказала одна моя хороша знайома - «ось що пару років в Канаді роблять з людиною», а щодо «розподілення податків» - тут реально задати питання, в Україні - ні, і байдуже чи ти в кеш працював чи платив все в білу. Тому видихаємо і тренуємо пальці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OS
    wrote on last edited by
    Ви їх можете отримати... послуги надаються
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦Nata Li❤🖤
    wrote on last edited by
    В нас польське свідоцтво про народження. Переглянула на їхнюму сайті про Апостиль, то можна робити Апостиль особисто, або через третіх осіб, або поштою. А розгляд триває до 1 місяця часу. Нам такі терміни не підходять зовсім. Щиро дякую за підказку 🤝
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Я думаю поки будемо писати, поки будемо вимагати і поки ті консульства будуть відкриватись то пройде кілька років. І на той момент в Канаді вже не буде так багато українців які будуть потребувати послуги консульства 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Які вимоги чинного законодавства ви маєте на увазі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Вам же ж декілька разів написали, що ніхто не відмовляє в цьому праві. Всі отримають послуги згідно черги. 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Послуги мають надаватися на вимогу заявника,так написано в законодавчих актах. Там нічого немає про те що спочатку треба зловити слот,полетіти до пінгвінів, перетнути пустелю Сахару… Ось так,все решта це «кустарщинна»,яка з законними вимогами немає нічого спільного…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Ви просто чудо. Людина яка не хоче нічого вирішувати завжди знайде мільйон відмазок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    і ви ще мені писали про "поняття стосовно податкової системи України" 😅🤣🤣 Ви написали відверту маячню і навіть приблизно не підозрюєте вимог чинного законодавства України.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Корнієнко
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що якщо нікуди не звертатися то ми так і будемо сидіти і жалітися в чаті. Справа не в тому, що послуги не надаються, а в тому що вони надаються в незручний спосіб і в невизначений час. Ми не просимо чогось фантастичного. Я вважаю треба знайти куди звернутися і підписати колективне прохання про відкриття консульств в різних провінціях, щоб зменшити нагрузку на існуючі.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags