PR CUAET
-
А в якій годині Едмонтон ? Я заходила в 6 -6-30 не було нічого
-
Оттава і Едмонтон були
-
Українцям з PR чи громадянством Канади український паспорт не дуже і потрібен був і до війни. Ажіотаж та шалений попит створили якраз ті хто приїхав по CUAET з 2022ого року.
-
Доброго дня. Сьогодні не було слотів?
-
Привіт , цікавить робота зварювальником алюмінію , міг тіг .Стаж Польща 8 років ,Канада 1,5 . Зварювання під тиск .Може є якісь варіанти .Поки що я в Альберті але в планах є переїзд з родиною .Дякую
-
Ну то й вимагайте... Я прийшла і мені усе надали... претензій не маю. Можу підтвердити, що усе надається по вимозі
-
Час Альберти
-
Ви по якому часу дивитесь? Україна чи Канада?
-
Я зрозуміла, дякую!
-
звісно що не було. бо вони повинні були бути і завжди були з 6 до 6:30. А в Едмонтоні цього разу були з 7:11 до 7:51
-
Цікаво о котрій були і чи вдалося комусь зловити, була з 5 до 6 нічого не було
-
Паспорт мами і свідоцтво про народження ваше. Маму везти не потрібно. Слот можна передавати мамі, тату, бабусі, брату, сестрі, дітям і чоловіку) Тільки обов'язково підтвердження документальне.
-
так. Але з взагалі всіх 1,2 мільйони українців які постійно проживають в Канаді лише незначна частина ще не має громадянства. Тому основний попит на паспорти від CUAET. Бо до CUAET і проблеми ніколи не було з чергою на виготовлення паспорту.
-
На тесті зовсім інші питання...просто читайте книжку...хто буде готуватись...
-
Оттава була вчасно. Багато хто зловив. Едмонтон були з 7.10
-
Слот для сина зловив чоловік з України. Привезли копію та оригінал Свідоцтва про народження. Питань ніяких не було.
-
В Едмонтоні були з 7:10 і до 8 Хтось зловив, тут писали
-
Коли Оттава наступного разу?
-
Ніхто не знав, коли зʼявиться слот, люди сиділи і чекали… я особисто просиділа 2,5 години, вдалося зловити 1 слот на 1 дитину, а у мене їх двоє)
-
Будь ласка!
12 Jan 2024, 17:45
240486/462142
4 minutes ago