PR CUAET
-
На самому сайті по опису гуманітарної йдеться про 12 місяців валідності. По досвіду тих хто в минулому році подався, то запрошують нову медицину все ж. І мені здається, швидше йде справа у тих, хто вже з новими даними подавався по медицині, так як немає втрати часу на запит, потім проходження, очікування результатів і їх обробку. Але вимоги про проходження немає до запиту. Все чітко розписано в самому гайді. Навіть попереджається, що якщо за рік не буде прийнято рішення по вашій справі, ми можливо запросимо нові медичні дані. Ми пройшли медицину, наприклад, і подавались вже з новими даними.
-
Из всех друзей один остался. Больше года уже там .. остальные в земле лежат...
-
Зрозуміло ( В мене в лютому також житло знищено, навіть друзів розстріляли, я просто чудом фізично вцілів...
-
Ну было естественно в РФ особенно но пилоаме с узьекамии и таджиками сравнивали. Но доказательств этого нет
-
За 72 години до візиту оновлюєте резерв+ ще раз і роздруковуєте
-
Підкажіть наскільки прискіпливо відносяться якщо в формі IMM5669 в розділі участі в організаціях і держ службі просто залишили графи пустими? Бо нічого такого не було. Коректніше напевно було б написати "None". Але вже подалися. Чи були в когось відмови/проблеми через таке?
-
А сами как думаете в конце февраля 22-го отобрали. Не ну гараж то позже. Как сезон начался. Он прямо на берегу моря был .ничего прорвёмся
-
Я написал " дискриминация ", а не преследования. H&C это не про размер зарплаты
-
Рандомний набір слів.
-
Ага, тоді я так розумію, шо буде зараховано, коли всі члени родини її пройдуть. Дякую вам!
-
Я бердянский это запорожская область
-
Пі...ри відібрали?
-
Ні, то була пані з ЛДНР
-
Вы решили вникнуть в мою жизнь? Ок ну как вам сказать .у меня отобрали трешку дачу и лодочный гараж у моря ..Я остался бомжом .или вы решили опровергнуть действия миграции.службы?напишите на них жалобу
-
А, це не ви випадково писали раніше, що ви з Луганська й вас у вільній Україні притісняли за рос язык?
-
Я не сказал что все было хорошо.но преследования как вы писали не было
-
А ви постраждали?
-
Вы спросили, я ответил. Если вы считаете рф и тд прекрасными странами где все у вас было хорошо, то у вас нет основании для H&C
-
По куат это виза для людей не. Бежавших а пострадавших от войны..разницу понимаете?
-
І це ви по CUAET приїхали і наполягали щоб я розшиврувала цю абревіатуру бо всі хто по CUAET то нещасні, які від війни біжали?
12 Jan 2024, 17:45
240562/431453
3 minutes ago