PR CUAET
-
А как это сделать плюсом? Я 14 лет жил заграницей максимум что было это разрешение на временное проживание на три года в РФ(12-15).после начала войны в 14 м отказался брать ВНЖ ..в Польше 2 года жил не дождался карты побыта улетел .написал заявление о закрытии дела. Домой на море приезжал ну примерно раз в 2-3 года на несколько месяцев. Последний раз уехал из страны в марте 21 го за год до войны. Как это сделать плюсом?из всех близких родственников в Украине только один человек на неподконтрольных территориях
-
Доброго дня. Підкажіть як виглядає процес подачі на новий паспорт в Польщі, Варшава? На сайті консульства є посилання для запису в електронну чергу (чому мені не відкриває його, одразу кидає в блок). Як записатись? Також, якісь підводні камені для подачі для чоловіків (резерв + є). Це для батька, зловити слот в Канаді не можемо, він готовий полетіти і зробити це все у Польщі. Підкажіть з чого почати і куди рухатися… дякую щиро!
-
Нет
-
Але вже маєте AIP?
-
Бо здається до 23 червня (чи може якась інша дата, але червень) зараховували стару біометрію (ту що на візу робили). Потім зробили всім знову здавати. І навіть якщо ви просто подались до тієї дати.
-
Ви вже шукаєте підтекст у кожному реченні ІРСС 😂
-
В июне 2023
-
Дякую дуже! Думаю, мені вже треба перерва на сьогодні 😆
-
Благодарю
-
Ещё жду. Зачли BIO с CUAET
-
Ті, хто подаються.
-
І ще питаннячко, будь ласка. Трошки не зрозуміло по фото "всіх" членів сім'ї. Маються ж на увазі ті члени сім'ї, які подаються на ПР, чи канадцям також треба фото робити? Дякую 😊
-
Згадується назва фільму радянських часів «Воспитание жестокости у женщин и собак». Довели человека🥴
-
В мене лише одне пояснення, що типу хто 18+, то й сам також має заповнити цю форму. А ті хто молодше - не потрібно. Тобто Ви заповнюєте on behalf. Але там якось не дуже гарно все це написано
-
дякую за відповідь, ні не мае з іншої країни нічого, там навіть неможливо отримати постійне резиденство за законом для іностраних громадян ніколи.
-
А Ви коли це проходили?
-
Все вірно! Дякую! Все вийшло!
-
Ви отримали пр без здачі біометрії?
-
І жодних повідомлень не приходило, я кожного дня перевіряла gckey і побачила що вже зарахована
-
Це вже загадка) це ж ірсс)
12 Jan 2024, 17:45
240592/440420
24 minutes ago