PR CUAET
-
Бо здається до 23 червня (чи може якась інша дата, але червень) зараховували стару біометрію (ту що на візу робили). Потім зробили всім знову здавати. І навіть якщо ви просто подались до тієї дати.
-
Ви вже шукаєте підтекст у кожному реченні ІРСС 😂
-
В июне 2023
-
Дякую дуже! Думаю, мені вже треба перерва на сьогодні 😆
-
Благодарю
-
Ещё жду. Зачли BIO с CUAET
-
Ті, хто подаються.
-
І ще питаннячко, будь ласка. Трошки не зрозуміло по фото "всіх" членів сім'ї. Маються ж на увазі ті члени сім'ї, які подаються на ПР, чи канадцям також треба фото робити? Дякую 😊
-
Згадується назва фільму радянських часів «Воспитание жестокости у женщин и собак». Довели человека🥴
-
В мене лише одне пояснення, що типу хто 18+, то й сам також має заповнити цю форму. А ті хто молодше - не потрібно. Тобто Ви заповнюєте on behalf. Але там якось не дуже гарно все це написано
-
дякую за відповідь, ні не мае з іншої країни нічого, там навіть неможливо отримати постійне резиденство за законом для іностраних громадян ніколи.
-
А Ви коли це проходили?
-
Все вірно! Дякую! Все вийшло!
-
Ви отримали пр без здачі біометрії?
-
І жодних повідомлень не приходило, я кожного дня перевіряла gckey і побачила що вже зарахована
-
Це вже загадка) це ж ірсс)
-
В нас зарахували медицину нещодавно.ось так буде написано, ніяких уточнень. До трекеру теж не можу зареєструватися
-
Нашел, что В инструкции таки есть, что должны быть все дети включены. Правда возникает другой вопрос, почему в самой форме написано 18+?
-
Я не проходил и не получал запрос. Criminality passed в день выдачи AOR
-
Доброго дня! Підкажіть україномовного механіка в Міссіссазі або автосервіс, де розмовляють українською. Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
240596/440420
9 minutes ago