PR CUAET
-
І ще питаннячко, будь ласка. Трошки не зрозуміло по фото "всіх" членів сім'ї. Маються ж на увазі ті члени сім'ї, які подаються на ПР, чи канадцям також треба фото робити? Дякую 😊
-
Згадується назва фільму радянських часів «Воспитание жестокости у женщин и собак». Довели человека🥴
-
В мене лише одне пояснення, що типу хто 18+, то й сам також має заповнити цю форму. А ті хто молодше - не потрібно. Тобто Ви заповнюєте on behalf. Але там якось не дуже гарно все це написано
-
дякую за відповідь, ні не мае з іншої країни нічого, там навіть неможливо отримати постійне резиденство за законом для іностраних громадян ніколи.
-
А Ви коли це проходили?
-
Все вірно! Дякую! Все вийшло!
-
Ви отримали пр без здачі біометрії?
-
І жодних повідомлень не приходило, я кожного дня перевіряла gckey і побачила що вже зарахована
-
Це вже загадка) це ж ірсс)
-
В нас зарахували медицину нещодавно.ось так буде написано, ніяких уточнень. До трекеру теж не можу зареєструватися
-
Нашел, что В инструкции таки есть, что должны быть все дети включены. Правда возникает другой вопрос, почему в самой форме написано 18+?
-
Я не проходил и не получал запрос. Criminality passed в день выдачи AOR
-
Доброго дня! Підкажіть україномовного механіка в Міссіссазі або автосервіс, де розмовляють українською. Дякую.
-
Дякую
-
Я не чув про таке
-
Але завжди треба читати інструкції також до форм.
-
You (the principal applicant) must fill out this form for yourself and on behalf of any of your family members 18 years of age or older who are not already Canadian citizens or permanent residents. Ось що там написано.
-
Я зрозумів Дітей внесу у цю форму. Але там дійсно написано, що вносити дітей 18+. Буду дома - зроблю скріншот.
-
Правда я тоже всех вписывал, когда подавался.
-
Странно, я сейчас создал новую апликацию, чтоб это проверить, и не нахожу там такого в секции Б.
12 Jan 2024, 17:45
240603/446439
3 minutes ago