PR CUAET
-
Все вірно! Дякую! Все вийшло!
-
Ви отримали пр без здачі біометрії?
-
І жодних повідомлень не приходило, я кожного дня перевіряла gckey і побачила що вже зарахована
-
Це вже загадка) це ж ірсс)
-
В нас зарахували медицину нещодавно.ось так буде написано, ніяких уточнень. До трекеру теж не можу зареєструватися
-
Нашел, что В инструкции таки есть, что должны быть все дети включены. Правда возникает другой вопрос, почему в самой форме написано 18+?
-
Я не проходил и не получал запрос. Criminality passed в день выдачи AOR
-
Доброго дня! Підкажіть україномовного механіка в Міссіссазі або автосервіс, де розмовляють українською. Дякую.
-
Дякую
-
Я не чув про таке
-
Але завжди треба читати інструкції також до форм.
-
You (the principal applicant) must fill out this form for yourself and on behalf of any of your family members 18 years of age or older who are not already Canadian citizens or permanent residents. Ось що там написано.
-
Я зрозумів Дітей внесу у цю форму. Але там дійсно написано, що вносити дітей 18+. Буду дома - зроблю скріншот.
-
Правда я тоже всех вписывал, когда подавался.
-
Странно, я сейчас создал новую апликацию, чтоб это проверить, и не нахожу там такого в секции Б.
-
Доброго дня всім . Дуже дякую програмі haven за курси англійської мови . Дуже зручний графік . Мій рівень англійської покращився . Дали багато нового , для мене. Особлива подяка викладачу Ользі Касьян за індивідуальний підхід . За мотивацію і позитивну енергетику . Дуже хочу і надалі вивчати англійську на цих курсах з викладачем Ольгою .
-
Нет. Должна быль причина. С каким адвокатом? Зачем адвокат?
-
Це зрозуміло, питання в тому, чи є якесь обмеження ! Якщо люди знають 3-4 родини і всім пишуть
-
Офіцер може дзвонити розпитувати й перевіряти.
-
Доброго дня! 22.12.23- подача 30.08.24 - biometric letter
12 Jan 2024, 17:45
240608/446204
2 minutes ago