PR CUAET
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста, у меня сестра (4 года) они прилетели с мамой в Канаду по КУАЕТ летом 2022 года. Уже подали на ПР и ждем. У неё заканчивается в Январе Study Permit. По какой ей программе можно продлить Study Permit? или уже ни как и надо подавать на Visitor Record?
-
@OstapBosak чи не могли б ви допомогти у цій ситуації, будь ласка
-
Як я зрозуміла, то це коли вебформу заповнюєте там є функція reconsideration
-
Доброго дня, в мене таке питания. Ми плануемо податься на пр по Pnp skilled worker в Британськiй Колумбii. Чоловiк рiк працював в ролi apprentice electrician та був зареестрований в Skilled trades. Потiм подав на пiдтвердження досвiду и його заняли з apprentice та перевели до статусу challenger, його работодавець перестав бути спонсором, хоча вiн продовжуе працювати на нього. Питання таке чи можемо ми податься на пр без статусу apprentice?
-
В кінці заповнення анкети вам все покажуть))
-
Мені таке повідомлення прийшло вчора зранку і через декілька годин статус змінився на on-hold
-
У клініці мені сказали, що 2 роки. Але на ПР офіцер може запросити нові результати. Це його право. Ваше право - погодитися з офіцером чи ні, усвідомлюючи наслідки. Я би дочекалася запитів, і не робила б раніше. В іншому випадку будьте готові до вимоги пройти знову. Біометрію всі здають повторно, причому платно. Такі вимоги.