PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Усім привіт , підкажіть будь ласка , якщо ми з чоловіком подались на PR ( лише подались у лютому ) , але хочемо наступного року переїхати у інше місто для життя у цій ж провінції , чи можливо це буде зробити якщо ми ще не отримаємо на той час PR ? Чи не буде ніяких проблем з отримання житла ?
-
Доброго дня, в мене таке питания. Ми плануемо податься на пр по Pnp skilled worker в Британськiй Колумбii. Чоловiк рiк працював в ролi apprentice electrician та був зареестрований в Skilled trades. Потiм подав на пiдтвердження досвiду и його заняли з apprentice та перевели до статусу challenger, його работодавець перестав бути спонсором, хоча вiн продовжуе працювати на нього. Питання таке чи можемо ми податься на пр без статусу apprentice?
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Если Вы не успеете( не дай Бог) продлить старый паспорт или получить новый, то сможете подать на восстановление статуса ( to restore a status) в течение 90 дней со дня окончания действия work permit. Украинцев не депортируют. Однако, все это время пока рассматриваться будет application, Вы не имеете права работать. Да ещё платить $384.
-
Я відповім вам у приватні повідомлення, щоб не засмічувати цю гілку.
-
Если он ее вообще кк читает ))))