PR CUAET
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Если Вы не успеете( не дай Бог) продлить старый паспорт или получить новый, то сможете подать на восстановление статуса ( to restore a status) в течение 90 дней со дня окончания действия work permit. Украинцев не депортируют. Однако, все это время пока рассматриваться будет application, Вы не имеете права работать. Да ещё платить $384.
-
Я відповім вам у приватні повідомлення, щоб не засмічувати цю гілку.
-
Если он ее вообще кк читает ))))
-
То-то он офигеет)
-
Нашел почту Марка Милера и написал еще и на нее ))))
-
Але було вказано просто що мед зараховано? Чи перераховано кожного члена родини?
-
Ви неправильно зрозуміли інструкцію в формі, нажаль((( треба було заповнити ти всю інформацію на дітей.
-
Дуже шкода На якому етапі відмова? До отримання AOR?
-
Де ви прочитали про три?
-
Добрий день. Отримали відмову на федеральному етапі. Текст листа, що отримали: A review of your application indicates you do not meet the requirement of the instructions with respect to the completion of your application or, the requirements of Regulation (R) 10 of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) because the following item(s) are missing: A completed Additional Family Information (IMM5406) for ** AND ****"" with signature. Бачив, що вже були люди, у яких були відмови по таким самим причинам. Форма 5406 заповнюється онлайн і підпис там неможливо поставити. Тобто питання не в відсутності підпису? Ретельно переглядаючи свою аплікацію помітив, що у формі 5406 у секціі "діти, яким 18 та більше років" я нічого не писав, бо дітей з віком 18+ немає. Але в інструкції написано, що я мав нарисати "Not applicable". Чи дійсно могли повернути аплікацію за таку дрібницю? І що зараз робити? Просто створити нову такуж саме аплікацію, але виправити цю дрібницю? Дякую за будь-які поради!