PR CUAET
-
Так, без паспорту людина стає нелегалом у Канаді (бо і всі перміти закінчуються також). Тому людина стає inadmissible
-
Питання було не в тому. Дзвонили на телефон який знаходиться на роботі, в закритій мережі компанії
-
Який це має бути лист про прийняття кейса в роботу ? Дякую Бо нам лише лист про біометрію прийшов на кожного
-
TRP насколько я нашел в интернете для лиц inadmissible in Canada. Какая цель его подавать так как если вы без паспорта разве вы становитесь inadmissible?
-
Але ж ви розумієте що без паспорта рішення буде негативне... Треба мати план Б. Чи ви в процесі отримання ПР?
-
Ну ок. Хай буде окрема черга для Квебеку, якщо це має заспокоїти аплікантів з Квебеку. А для окремих аплікантів з окремої черги з Квебеку є ще одна окрема черга. Нажаль. І новий кейс від 15 грудня туди потрапив. Якось так
-
На PR потрібно здавати наново
-
Попросил что бы помогли получить АОР ))))
-
Тут 2020 рік. Чи у мене від стресу шось не те показує? Це ваша цьогорічна заявка? Мені сьогодні прийшло повідомлення від вес чи я бажаю пройти опитування щодо їх сервісу?😳🤣
-
liberal.ca/your-liberal-mps/
-
Я з вами не погоджусь. Квебек у цьому чаті регулярно жаліється на затримки. Так у нас були апдейти по квебеку які як ви самі написали йдуть не за чергою з іншими а як вздумається ірсс. Я спеціально перевірив імітрекер зараз ну явно квебек не отримує з загальною чергою апдейти
-
Не підкажу, в нас всіх одночасно зарахували
-
А когда у Вас заканчивается срок действия паспорта- в декабре?
-
А что писали ? По какому вопросу? Дайте данные депутата 🙏.
-
Дякую 🙏🏼
-
Так, можете, і Вам дадуть ВП до кінця дії паспорту.
-
Привіт) Шукаю електирів, щоб поспілкуватися щодо роботи, ліцензування. Маю досвід в Україні 20 років
-
Початок серпня, через 2 тижні був лист про прийняття кейса в роботу і запрошення на біометрію. Можливо вам прийде дозапит на якісь доки до біометрії.
-
@OstapBosak Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо в мене WP закінчується в лютому 2026, а паспорт в грудні 2026, чи можу я подаватись на продовження WP (якщо різниця між датою закінчення WP і датою закінчення паспорта тільки 9 місяців)?
-
Написав депутату з партії Трюдо. Можливо написати іншим партіям? ))))
12 Jan 2024, 17:45
240748/428989
2 minutes ago