PR CUAET
-
АОR теж немає?
-
Доброго ранку, може в мене чудернацьке запитання: а якщо подовжують паспорт, вік після 16, а то на який термін? Яку кінцеву дату вони ставлять? На 10 років? А з таким паспортом можна на продовження Work permit? Просто віза в ньому буде зі старим терміном, який скоро закінчиться
-
В кого при подачі був такий досвід: не служив,визнаний непр датним,але документи залишилися в воєнкоматі, не забрав бо були не потрібні, на момент початку війни був закордоном і немає ніяких документів, зовсім. Написали пояснювального листа ... хто що знаю ,чи мае такий досвід.
-
Дякую ❤️
-
Доброго ранку, може в мене чудернацьке запитання: а якщо подовжують паспорт, вік після 16, а то на який термін? Яку кінцеву дату вони ставлять? На 10 років? А з таким паспортом можна на продовження Work permit? Просто віза в ньому буде зі старим терміном, який скоро закінчиться
-
Благодарю
-
Можна подаватися. 18 міс податкового статусу одного з батьків
-
Нема кабінету, нічого не можна подивитися. Читайте на сторінці Alberta adult health benefits , але там просто - ліки і базова стоматологія, якесь покриття первинної допомоги
-
Что должно писаться в статусе на всех этапах эвалюации от начала до конца?
-
Перезавантажте, будь ласка, застосунок і почистите кеш. Коли відправляєте повідомлення перевірте чи воно дійсно надіслане (не стоїть поряд червоний знак оклику). Ваші скріншоти & перше повідомлення видаляю, щоб не засмічувати гілку. Дякую
-
Як ви перевірили, що ТГ дав збій? Ми перевірили Log каналу. Вашого повідомлення не існує в історії, тому числі видаленої
-
Не давала податкову. Тільки референс і роздрук з банку для одної, референс і фактури з іношої
-
Добрий вечір. Можливо у когось була подібна ситуація. Отримала травму на будівництві. Роботодавець (українець!!!) попросив в лікарні не повідомляти, що це сталося на робочому обʼєкті. Пообіцяв, що оплатить лікарняний ( це біля двох місяців лікування і реабілітація). Але зараз відмовляється платити. Чи можу я зараз і куди? звернутися за допомогою?
-
Це в адресах таке, в хронології може одне на друге накладатися