Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yul
    wrote on last edited by
    Поняла, спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Последняя дата получившая ответ 22.12. Вам ещё немного подождать осталось.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antik
    wrote on last edited by
    Помню что в кабинете на сайте была опция на замену Visa Appointment Service, точно не вспомню где, проверьте. Предполагаю что нужно будет перезаполнить анкету DS-160 на новый паспорт, поскольку на Confirmation есть инфо про номер паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт, нагадуємо що наша команда може дістати для вас документи необхідні для подання на PR: - дублікати свідоцтв про народження, одруження та інші документи з Мінюсту. Також ми оновили перелік країн з яких ми можемо дістати довідки про несудимість та перекласти їх для PR: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 🇧🇪Бельгія 🇨🇾Кіпр 🇭🇷Хорватія 🇫🇮Фінляндія 🇦🇹Австрія 🇨🇭Швейцарія Також ми допомагаємо з перекладом та засвідченням документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Або як помiчник викладача , але при цьому все одно - це присутнiсть в класi з дiтьми .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Так попадуть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Це канадська церква для дiтей -канадцiв
    1 Reply Last reply
    0
  • t889680216T Offline
    t889680216T Offline
    Viktoria Vladimirovna
    wrote on last edited by
    В мене питання, подавать по программi возьеднання з сiмьею 29.12.23 року, досi немае вiдповiдi. Ontario Хтось подавався в цi дати? Можливо э якась iнформацiя?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yul
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, возможно глупый вопрос🤔. Это типа почта уже в пути и прийдет в конце сентября или её только в конце сентября отправят? Хочется понять, попадут ли августовкие паспорта в эту почту🙃...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yul
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, а где есть возможность сменить номер паспорта? Так как мой заканчивается, а слот так и не словила, сделали уже новый, или можно новый паспорт будет привести на собеседование? При заполнении анкеты было написано что данные поменять нельзя
    1 Reply Last reply
    0
  • t6164774025T Offline
    t6164774025T Offline
    Оксана Тимошенко
    wrote on last edited by
    На скільки я знаю , то ні.Ви будете викладати у українській церкві і як волонтер.Ви немаєте права без ліцензії бути викладачем у Канадських освітніх організаціях. Ви ж будете оформлюватись як волонтер і викладати будете біблію. Взагалі то вам підкажуть у церкві де ви будете волонтерити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Теж послухаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Дуже дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо я буду допомагати в церкві з дітьми як волонтер викладачем біблійних уроків, це не буде порушенням закону? (щодо CUAET - у Work permit у мене вказано, що я не можу працювати вчителем у школі. Це стосується освітніх шкіл за оплату чи загалом я не можу працювати з дітьми поки немає PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Якщо хвороба зі списку: туберкульоз, сифіліс,віч… , скоріш за все що, відмовлять. Але ви ж тут проходили медогляд по приїзду, ви не прикріпили довідку? І тоді це не неточні дані , а приховування даних, оскільки в заявці це був один з пунктів при заповненні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Перевірте ще раз важливо щоб співпадали місяці за останні 10 років, місяць за місяцем. В мене таку помилку давало лише коли десь був конфлікт або не вказаний проміжок часу. Double check все. Або видаліть і знову заповність по хронології не пропускаючи ні одного місяця.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Все що пишете потрібно доказати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K B
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка (вестьчат перечитати не можу). Якщо хочу забрати маму 80+ років з Украіни в каналу. Сама на тимчасовій робочій візі. Яку візу я можу оформити для мами? Можна візітор? Цю візітор можна до кінця часу мого перебування в Канаді? Туристична віза (пів року) занадто коротка. Вище прочитала, що подача на візу (не зрозуміла яка віза) з Украіни - дохлий номер. Дуже довго обробляють. Для того щоб подати з іншої країни на візу мамі (яку візу?) треба маму ще туди вивезти і там з мамою чекати на ту візу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Так - писали вже чотири рази і три рази звонили. Нічого не кажуть - одна й та сама стандартна відповідь - ваша заявка в процесі розгляду - очікуйте. Через пару днів навчання починається, а в нас study permit немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Пишіть їм на почту..
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.