PR CUAET
-
Всім привіт 👋 Чи потрібно повідомляти SINP та IRCC про отримання підвищення? Той самий NOC, таж компанія, та ж команда, все те ж саме, лише в назві посади додали “Senior” та підвищили зарплату. Job offer нового немає, лише документ про підвищення Дякую
-
Всім привіт 👋 Чи потрібно повідомляти SINP та IRCC про отримання підвищення? Той самий NOC, таж компанія, та ж команда, все те ж саме, лише в назві посади додали “Senior” та підвищили зарплату. Job offer нового немає, лише документ про підвищення Дякую
-
Вже можете, онлайн з кабінета (з компа) швидше
-
До 31.03.2025 поки що
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, як подавались на АОС, то підкріпляли переклад тільки найвищої освіти (бакалавр). Перечитала чек Ліст, і зрозуміла що у вимогах стоїть , що вся освіта має бути перекладена. Чи це дійсно має значення та чи можна перекласти та все дослати окремо?
-
Підкажіть будь ласка. При заповненні аплікації у personal history постійно вибиває помилку (там де записувати приналежність до діяльності за останні 10 років). Я вже і вписала періоди unemployment але весь час пише що щось недозаповнене. Що це може бути? 🙏🙏
-
УВАГА!!! Друзі,всім привіт! Раді повідомити вам дуже гарну новину! З 1 вересня,ми ВІДКРИВАЄМО УКРАЇНСЬКИЙ САДОЧОК!!! Українська мова ,культура та харчування для ваших діток! Ми пропонуємо цікаві розвиваючі заняття,ігри,уроки музики та співу,танці,гімнастика,малювання. Трьох разове харчування,денний сон та прогулянки на свіжому повітрі. Велика ігрова кімната в basement, просторий living room,та власне обгороджене подвірʼя з маленьким дитячим майданчиком! Трошки про себе…. Я вчитель музики,працювала в Україні в дитячій музичні школі. Маю досвід роботи в дитячому садочку в Канаді. Але найголовніше- я мама двох прекрасних діток ,донечки -3 рочки і синочок-1 рік і 4 місяці. Дуже люблю діток і працювати над їхнім розвитком. 😊 Наш садочок буде включати максимум 8 діток,включно з моїми. РАЙОН - The Uplands. Ціна -900 доларів за місяць. Маю всі необхідні документи для роботи з дітками: Level 1- Early Childhood Educator First Aid Child Care Food Handler Certificate Criminal Record Check Щиро запрошуємо ваших діток,з нами завжди буде весело і цікаво!!!😊
-
Раньше commission не принимали, как я понимаю
-
Ну я так подивилася по трекеру, виходить десь від 4 до 6 місяців. Якщо нічого не зміниться🥸
-
Мій чоловік вже півтора року ходить від одного лікаря до іншого з мігренню. На жаль, безрезультатно. Вже і ін’єкції ботоксу кололи і різних таблеток виписували. Одні тільки допомагають зупинити приступ, але одна таблетка коштує 100 доларів. На жаль, тут теж її не вміють лікувати , як і скрізь
-
Март
-
Коли ви подалися на федеральний етап?