PR CUAET
-
Мне говорили на консультации, что образование часто вообще не нужно подавать (если оно не отвечает общей стратегии подачи)
-
Здравствуйте!Подскажите пожалуйста кто знает, когда ждать слоты в Торонто ?
-
За 2 тижні Не за 10 же ж Я про це 🌸 Я навчалася взимку
-
готуються до закриття програми. мабуть рахували скільки ще справ незавершених 🤔
-
Так оплата ж вперед чи як?
-
Був 2 тижні (на предмет розуміння Вами, чи «заходить» школа) Після чого починали 2 по 4 тижні І відповідно була сплата спочатку тільки за це період
-
Спасибо!
-
Дякуючи курсу Haven та викладачу Ользі я значно підняла свій рівень англійської за короткий час, стала більш впевненою та знайшла роботу про яку мріяла, але боялась подаватись через страх спілкування. Завдяки урокам Haven я можу вчити слова та вирази вдома і практикуватись на роботі. Цей курс справді мені багато допоміг то ж я продовжу вчитись дальше! Дякую за таку можливість ❤️
-
Можливо VPN український треба включити… тоді не знаю в мене запрацювало після оновлення
-
Понял, принял, спасибо. Просто я думал это единственное требование по документам, эта декларация подписанная нотариусом
-
І з тим сертифікатом можна також роботу не знайти. Бо зв'язків не буде. Починати треба з них, і для цього Юніон і apprenticeship саме те. Щодо мінімальних грошей, то система інша. У аппрентіса все прописано, в залежності від відпрацьованих годин. Кожен рік зп підвищується. Тобто стартуєте десь з 22 чи 24 (Торонто), на другий рік вже 30+ і т.д. Скільки там у jorney person не в курсі, але вам сподобається. Поцікавтеся в юніоні, які саме ставки. Я просто не знаю рівня зп у HVAC. Здається, вище, ніж у карпентерів.
-
В мене теж таке було, я обновила саму дію
-
Подскажите пожалуйста кто знает, когда ждать слоты в Эдмонтоне?
-
ось вже маємо відхилення від нашої статистики. наш таємничий IRCC👮♀️
-
Якщо хтось робив закордонний паспорт не в Канаді, а в іншій країні, то вони можуть замовити доставку готового паспорта до посольства Канади. Сьогодні я була в посольстві в Едмонтоні, і мені підтвердили цю можливість. Це може бути зручно для тих, хто вже перебуває в Канаді і не має змоги поїхати за паспортом до іншої країни. Якщо у вас є запитання або потрібна допомога, звертайтеся до українського посольства або консульства в Канаді для отримання додаткової інформації.