PR CUAET
-
Ви хоч раз проходили ВЛК за своє життя?
-
Я тоже ,це немає значення.. Деколи буває що дані підтягне за пару хв.( В мого брата аж за 20 хв) І статус змінився..
-
Дякую, поштою обробляється за 2 тижні. Елло, я знаю хто ви є, можливо ви праві а я ні, просто в моіх клієнтів рс висять вже 6 місяців, і ніякого руху. І додзвонитись до них не реально.
-
100 лет назад здесь это обсуждали. Кто помнит может поправит, я помню что должна быть дата когда сделали кабинет и подтянули кейс. Во всяком случае у меня 06.12, при октябрьской подаче, день создания GCkey.
-
Але я вказував що проживаю в Канаді ))
-
Це погано... Пробуйте писати mail в ТЦК по місцю проживання..щоб вони оновили дані ...( Це туго ,але люди пробують) Без цього ні подаєтеся ,ні продовжать
-
Вже все можна... Вже є інший закон з червня місяця.. Паспорти присилають закордон
-
А в мене пише що інформація в системі оберіг не повна, зверніться в тцк за місцем проживання для уточнення данних)))
-
Не розумію з ким ви говорили і коли, але з 2023 я надсилаю без референсу саме RC151 and RC66 по інструкції CRA. За 8-11 тижнів податкова обробляє документи надіслані онлайн через submit documents.
-
Всім доброго вечора. Потрібна порада. Хочу навчатися на HVAC technician. Що краще вибрати, 4 роки Apprenticeship чи вкластися в фулл-тайм навчання і за рік-два отримати сертифікат? Дякую
-
IRCC не отправляет письма с указанием срока рассмотрения
-
Не помню. Возможно, но до вчерашнего дня там отображалась дата подачи, 17.11.
-
Насколько помню должна быть дата когда подтянули кейс в GCкеу. Вы его 31.01 сделали?
-
Зайшов через GCKey і бачу, що на головній сторінці аккаунту змінилась DATE SUBMITTED. Раніше була November 17, 2023, а тепер January 31, 2024. Це дата коли мені прислали AOR і запрошення на біометрію. Так і має бути, чи це черговий косяк?
-
Посольство в понедельник работает? 2 сентября
-
Скажіть, будь ласка, а які документи для монобанку потрібні? І як швидко це робиться? Бо у мене ні мобільного номеру, ні рахунку ні в якому українському банку немає, бо біля 10 років я вже в Україні не мешкаю.
-
А толку якщо його тільки в Україні отримати можна(( закон цей прийняли за два дні до моєї подачі на новий паспорт, візит відмінили, білети все в сраку ))
-
Кажуть 4-5 років продовжують
-
А що з входом в аккаунт IRCC? У всіх все по-старому? Мене, з вчорашнього дня перестало впускати через банк-партнер.
-
Я на новий паспорт подався...)))
12 Jan 2024, 17:45
241143/429540
9 minutes ago