PR CUAET
-
Посольство в понедельник работает? 2 сентября
-
Скажіть, будь ласка, а які документи для монобанку потрібні? І як швидко це робиться? Бо у мене ні мобільного номеру, ні рахунку ні в якому українському банку немає, бо біля 10 років я вже в Україні не мешкаю.
-
А толку якщо його тільки в Україні отримати можна(( закон цей прийняли за два дні до моєї подачі на новий паспорт, візит відмінили, білети все в сраку ))
-
Кажуть 4-5 років продовжують
-
А що з входом в аккаунт IRCC? У всіх все по-старому? Мене, з вчорашнього дня перестало впускати через банк-партнер.
-
Я на новий паспорт подався...)))
-
Розмовляв з десятком CRA агентів різних рівнів, саме про 151, 66, ні тільки поштою. Без референсу уходить в нікуди
-
Цей спосіб це просто жах. Мені вдалося зчитати чіп а чоловіку мабуть тиждень намагалась. І з рештою відкрили рахунок в монобанку.
-
Ок, дякую може вийде в останній вагон запригнути)) з 5 березня зможу продовжити паспорт А на скільки вам продовжили ?
-
Зайдіть в свою аплікацію та подивіться який з них валідний, по номеру перміта
-
23грудня Альберта нічого (((
-
Статус має бути тільки " на обліку" - тоді зможете продовжити... + За 72 години до візиту оновлюєте ще раз і роздруковуєте
-
Дякую
-
В Оттаві сказали ,що Дип.пошта буде на кінець вересня.
-
Головне аби завірений нотаріусом переклад.
-
В Едмонтоні сказали, що дипломатична пошта буде в вересні
-
На рахунок Дії не скажу. Треба пробувати напевне. На сайті МВС можна взяти, або через агенцію. Кому як зручніше.
-
Цікаво, у мене було. Напишіть їм на гарячу лінію в месенджер. Вони швидко відповідають
-
hsc.gov.ua/index/poslugi/faq/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
241157/430124
about a minute ago