PR CUAET
-
Це було б чудово!
-
А як вона перевірить українське ID? Чи шукати україномовного тільки нотаріуса? У колишнього чоловіка немає заграну, і паспорт старого зразку
-
Так, дійсно варіанти різні бувають. Я описав як сам підписував форму для своїх батьків з Оленою з Право Ло
-
Це одна з його функцій
-
Не обов’язково, можливо просто електронно підписати, як написав Остап вище
-
Так
-
Для цього звичайний зум підходить?
-
Навіть друкувати і сканувати нічого не треба. Просто треба мати комп'ютер і інтернет
-
Тобто перед цим у батька повинна бути роздрукована форма на звичайному листі? І
-
Вона через зум перевірить його ID, і дасть на свому екрані підписати йому його мишкою Тоді додасть свій підпис, печатку та текст сертифікації і відправить все назад
-
Буде, батько підписав на відео роздруковану форму при нотаріусі і відсканував. Була опція підписати електронним підписом, так зробила я, як родич з Канади.
-
Так і треба
-
Це про форму цивільного шлюбу
-
Я б казав це залишити як запасний план, якщо під кінець березня паспорт ще не прийде
-
А як саме це відбувається? Підпису батька на документі не буде пр цьому, тільки підпис нотаріуса?
-
Якщо новий job offer в тому ж НОК, то не вплине. Тільки не забудьте взяти employment letter від поточного роботодавця (і пейстаби)
-
Мені для роботи
-
Так с канады не нужны справки если вы на пр подаётесь канадский. Они про вас знают)
-
Хто може підказати як зробити справку про несудимість з Канади ??
-
@OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
24116/474652
4 days ago