PR CUAET
-
А що робити, якщо прийшов новий комплект ворк-пермітів, а через декілька днів - іще один!?? Інформація на бланках ідентична, але номери бланків, ясна річ, різні!
-
Только этот вариант посоветовали сотрудник, Надеюсь получится. Буду тоже позже пробовать, так как вп и виза заканчивается за месяц до рандеву в посольстве, да и с квитанцией до сих пор не понятка....
-
Справка берется за последние 5 лет проживания ,правильно ,если например ты тут проживаешь три года и два года в Европе ,то справка с Украины все равно требуется или уже нет ,не в курсе ? Я просто не знаю как считается проживание в Канаде ,считается ли это время для этого документа внутри страны
-
Вони мали вже виплатити вам за попередні роки. Треба дивитись стейтменти бенефітів в кабінеті
-
Так, я направляю своіх кліентів до перекладача, не дорого.
-
Особисто в ЦНАП, ТЦК
-
Дякую, спробую це зробити
-
Без резерв+, ні
-
Добрый день,кто-нибудь подскажет ,запрашивать справку о не судимости из Украины мужу ,дают сейчас или отказ ,если не обновляешь данные или не стоишь на учете или как сказать ,он с ноября еще до войны вообще был уже не в Украине ,понимаю для них это не имеет значения ,просто не в курсе .дают ли сейчас эти справки
-
Спочатку ви мали подати RC151 форму разом з копіями ваших документів. На основі цієї заявки вам платять виплати, як новоприбулим з кварталу наступного за прибуттям та до червня року після прибуття. А потім виплати нараховуються згідно поданих податкових декларацій. Якщо пройшло вже 2 роки після прибуття і ви не подавали RC151 форму, подавайте якнайшвидше, бо податкова має право відмовити у виплаті за період, що перевищує 2 років проживання в Канаді. Ви можете податися онлайн через My account у розділі submit documents.
-
Всім привіт, хто знає де я можу все почитати про те як в Торонто, здати на права?
-
Дякую дівчата за відповіді!
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, наступні кроки після отримання ТА за програмою U4U. Ми з дружиною отримали його недавно і хотіли б знати наступні кроки на кордоні в плані того чи з даним дозволом роздрукованим ми можемо бронювати квитки і вʼїжджати в Штати чи ще якісь документи підтвердження потрібні, що у нас є дозвіл на вʼїзд. Також, можливо в когось буде час поділитись інформацією щодо процесу отримання дозволу на роботу І765 і правила в'їзду.
-
А если обновить данные? Это только резерв+, или ещё что то?
-
Ви повинні чекати на рішення по вп. І тільки потім можете подати ще раз.
-
21.12.2023 подача документів AOR не отримали 28.08.2024 біометрія Торонто
-
ждать решения если медосмотр засчитают, то придет без ограничений
-
2-є дорослих, 2-є дітей 27.11.2023 - подача на AOS; 14.02.2024 - номінація( був дозапит додаткових документів); 20.03.2024 - подача по PNP nonEE; 04.07.2024 - AOR( через день здав біометрію); 17.07.2024 - Invitation to Pre-arrival services; 26.07.2024 - зараховано медицину; 26.08.2024 - final decision; На федеральному етапі ADR поки що не було, і сподіваюсь після фінального рішення вже і не буде… To be continued…
-
Скажіть будь ласка до якого місяця дійсні бенефіти від Альберти наприклад стоматолог?
-
Добрий день.Підкпжіть будьласка,якщо подалися на продовження WP ще до того як прийняли рішення про продовження,мені чекати чи ще раз подаватися ?І чи прийде ворк перміт із заняттями обмежень.
12 Jan 2024, 17:45
241191/446203
4 minutes ago