PR CUAET
-
Дякую
-
Ну з точки зору іміграції вона депендант, все вірно. Але загалом дуже цінний коментар. Тільки от неясно де вказувати, що вони не імігруютт
-
Чесно кажучи, всі деталі не згадаю. Але основний посил був такий, що мій паспорт закінчується, і у мене виникла проблема з його продовженням, як і з отриманням нового дозволу на роботу. Також я зазначив, що вже довгий час чекаю на eligibility 9 місяців від AOR, враховуючи, що багато хто вже отримав його з листопаду. Ласкаво попросив про допомогу та прискорити розгляд. Наврядчи це якось вплинуло . Але на 2 день написали лист про eligibility
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як податися на нову візу для дитини. Ми прилетіли по куает, але в неї закінчився паспорт . Зараз візітор рекорд по новому паспорту який я маю з собою. Але я також хотіла б мати можливість виїхати і заїхати для неї.може хто знає що робити? Або лінк підкаже
-
Листи про прискорення обробки через Webform це добре, але неефективно. Треба подзвонити IRCC та надати офiцеру IRCC вагому причину для прискорення обробки вашоi заяви. Вiдповiдь прийде напряму в вашу аплiкацiю пiсля розмови. Наприклад: Менi потрiбний був BIL i пiсля розмови напрямую я його отримав.
-
У меня так же, запись на ноябрь 2025, оплата октябрь 2024 будет год. В очередной раз звонила в консульство, сказали оплата будет действительна на дату рандеву, но после того как истечет срок квитанции я не смогу сделать решедал, те нужно будет ждать ноября 2025. На вопрос можно ли поменять по телефону, сказал что нет, они не видят какие даты доступны.
-
Вже немає:) Але так, 4 хв назад були 🙃
-
Днів 5-6,після отримання approve в аплікації