PR CUAET
-
Ну якщо кінець після 22.12 то може вам ще трішки залишилось 😊
-
Доброго дня. Я подала на продовження WP 7 березня 2024. Прийшов лист , що відповідь прийде до 2 вересня 2024, однак досі немає і якщо чесно сумніваюсь що до кінця серпня прийде… Які наступні дії? Як бути в даній ситуації , куди звертатись? Дякую
-
Ми подалися з вами в той самий день, eligibility отримали на 3 дні пізніше за вас. Йдемо в ногу!
-
Всі, хто мені надавали листи, надсилали також фото drive license.
-
Просто я очiкую Aor для батькiв, подавались в кiнцi грудня … поки -тиша
-
Сину 16 років виповнилось в червні 2024
-
Краще змініть юриста, цей зламався
-
22.12 подача 29.08 АOR
-
Скільки років ...сину
-
Мы подались в конце марта и тоже без изменений. Я с ними связывалась потом , они ответили что это раньше было 119 дней а сейчас больший срок рассмотрения , просто ждите.
-
Ну до кінця місяця ще 10 заявлених. Але там багато пропусків. Думаю не всі навіть отримавши aor від щастя пам’ятають оновити дані.А було всіх разом 55🥳
-
11січня
-
її теж обгрунтовую авжеж.
-
A рахували скiльки людей за грудень?
-
Так, в цій голосувалці неточна інформація, бо люди могли клацати просто так) та і в іммітрекері теоретично могли просто так щось наклацати, але вірогідність вже менша
-
Оскільки я подумала що надто багато то перерахувала😅Вийшло 115. Тоді ще подивилась в імітрекер. То 33 зареєстрованих за січень і 24(+-1 примара) за лютий. Агов люди будь ласка зареєструйтеся!А то виходить лиш 49% зареєстрованих 🫣
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Хто буде в Едмонтоні в консульстві, не пожалійте 15 хв часу. Біля консульства є парк чудовий , а там УКРАЇНЦІ 🥺. Я навіть не можу це назвати памʼятником. До сліз просто
-
Якщо брат депендант (претендує на ПР, молодше 22р), то так, довідка потрібна
-
Благодарю
12 Jan 2024, 17:45
241382/429559
7 minutes ago