PR CUAET
-
Скільки активу.. Може хочуть до кінця програми всім аплікантам АОR видати. Це я розмріялась 😄
-
UPDATE!!!! 1 я в анкете( сестра с пмж) in BC 29.10 submitted application 01.12 AOR and Biometric letter 04.12 сдал био 29.08.2024 Eligibility letter ( officer AC28004 Humanitarian Migration (HM) Toronto) Маю також громадянство іншої країни. Ребятки. Наконец-то !!!!! I can’t believe !! Походу feedback сработал аахха
-
22 декабря последние кто получил
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хтось, хто подавався у січні, вже отримав AOR?
-
У меня ни в одном документе биометрическом нет отпечатков, особенность пальцев такая. Не могут снять. Это не проблема. Хотя если до этого снимали для других документов, могут переспросить сами повторить и прислать повторно запрос.
-
Добрий день Скажіть будь ласка як перевірити чи зарахована вже біометрія в нашій заявці , якщо вже її здали
-
Подзвонити по телефону в IRCC і так само розповісти свою ситуацію. Та спитати, чи бачать вони документи, які ви тільки що відправили. Якщо документи є - то все добре, не хвилюйтесь. Офіцер далі розбереться.
-
Можливо хтось володіє інформацією: чи вимагатимуть надання української карти імунізації для вступу до школи новоприбулим дітям (9 та 12 років)? Newfoundland and Labrador. Дякую.
-
Всім людям в кого бенефіти від Альберти покриття забезпечує blue cross
-
в мене була блу крос і там відображалось тільки те, що списувалось з блу крос. Бенефітну не показувало.
-
Через блу крос йдуть багато урядових програм. Зайдіть на їх сайт і дізнаєтесь.
-
21 серпня здали біометрію і поки що тиша
-
Это бизнес дней
-
така сама проблема
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка можливо в когось була подібна ситуація. Тато дитини перебуває в Канаді 18 місяців. Мама з малюком лише 10. Підкажіть будь ласка чи можливо подаватись на бенефіти? і які є особливості?
-
Так, я замовив
-
Всем привет! Жду новый паспорт написали 1 августа по трекеру что паспорт готов но не доставлен в диплом установу сколько примерно кто ждал пока пасспорт придет в консульство?
-
Спробувала, але не пускає
-
Так це тоді не бенефіти від Альберти. А бенефіти від Блу крос
-
Після отримання AOR
12 Jan 2024, 17:45
241414/434768
4 minutes ago