PR CUAET
-
Добрий день Скажіть будь ласка як перевірити чи зарахована вже біометрія в нашій заявці , якщо вже її здали
-
Подзвонити по телефону в IRCC і так само розповісти свою ситуацію. Та спитати, чи бачать вони документи, які ви тільки що відправили. Якщо документи є - то все добре, не хвилюйтесь. Офіцер далі розбереться.
-
Можливо хтось володіє інформацією: чи вимагатимуть надання української карти імунізації для вступу до школи новоприбулим дітям (9 та 12 років)? Newfoundland and Labrador. Дякую.
-
Всім людям в кого бенефіти від Альберти покриття забезпечує blue cross
-
в мене була блу крос і там відображалось тільки те, що списувалось з блу крос. Бенефітну не показувало.
-
Через блу крос йдуть багато урядових програм. Зайдіть на їх сайт і дізнаєтесь.
-
21 серпня здали біометрію і поки що тиша
-
Это бизнес дней
-
така сама проблема
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка можливо в когось була подібна ситуація. Тато дитини перебуває в Канаді 18 місяців. Мама з малюком лише 10. Підкажіть будь ласка чи можливо подаватись на бенефіти? і які є особливості?
-
Так, я замовив
-
Всем привет! Жду новый паспорт написали 1 августа по трекеру что паспорт готов но не доставлен в диплом установу сколько примерно кто ждал пока пасспорт придет в консульство?
-
Спробувала, але не пускає
-
Так це тоді не бенефіти від Альберти. А бенефіти від Блу крос
-
Після отримання AOR
-
А одне іншому заважає? Тут писали, що навпаки можна вдало поєднати, якщо творчо підійти: t.me/prcuaet/9273/285739
-
Что вы имеете в виду под «не смогли»? Фото сделали, но не снялись отпечатки пальцев?
-
Бенефіти йдуть через блу крос.
-
Привіт спільнота. Питання про NOC та заробітну плату. Я отримала інформацію, що мій NOC передбачає мінімальну заробітну плату вищу ніж в мене зараз. Правильно я розумію, що мені можуть не зарахувати стаж, тому що це не відповідає?
-
Підкажіть будь ласка, на якому етапі (після отримання AOR та здачі біометріі ) можна зареєструватися в tracker ?
12 Jan 2024, 17:45
241419/429859
2 minutes ago