PR CUAET
-
Все залежить від того, на чому побудовано Ваш кейс. Навряд чи хтось дасть однозначну відповідь, не знаючи Вашого кейсу.
-
Я проходжу курси англійської мови від "Haven" і залишаюся дуже задоволеною! Курси добре організовані, зручний графік занять, і матеріали подаються зрозуміло та цікаво. Окремо хочу відзначити викладача Ольгу — вона чудово пояснює складні теми, завжди підтримує і мотивує, завжди на позитиві 🥰. Завдяки її професіоналізму я помітила значний прогрес у своєму володінні англійською мовою. Дуже рекомендую ці курси всім, хто хоче підвищити свій рівень англійської!
-
У запрошенні на біометрію має бути посилання на сайт для запису.
-
Якщо хтось отримував в них заказував в них паспорт в ситуації як у нас, відгукніться , будь ласка. Дякую!
-
Нарешті 💛🩵 Провінція Альберта, 2 людей. 21.12.23 ( піздно ввечері, тобто пo факту 22.12.23) - submitted Листа підтвердження не отримували. Дзвонила в березні, здається, переконатися, що аплікація є і отримати тимчасовий номер. 29.08.24 - AOR I Biometric Letter для кожного. Офіс - Sidney.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є в когось досвід подання отримання закордонного паспорту для дитини в Оттаві за останній місяць-півтора. Маємо слот на жовтень, у сина немає id українського , неодноразово писала їм чи можемо приїхати ( нам летіти тільки в один бік 3500 км)… Мовчать і не відповідають
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чекаю на виплати дитячих бенефітів вже 3 місяці. В кабінеті CRA ніяких додаткових документів не запитують, але дата погодження аж у листопаді... Це дійсно так довго, чи треба їм телефонувати? Подавалася у паперовій формі
-
Ще таке питання, може хтось додавав до апплікейшена податки з ФОП. Чи взагалі це треба для підвердження досвіду?, На офіційному сайті пишуть що reference letter достатньо. Але в різних рекомендаціях пишуть що треба ще показати надходження, якщо банківські рахунки закриті, чи підходить просто виписка з податками з перекладом? Дякую 😇
-
Не має такої технічної можливості
-
Ukrainian Family Reunification
-
Updatе 20.12.2023 - Submitted 19.08.2024 - updated IMM 0008 через webform under temporary number 23.08.2024 - AOR and Biometric Letter 29.08.2024 - new documents updated 30.08.2024 - biometrics