PR CUAET
-
Processing time Ukraine 425 days www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
в Україні дуууже великий час розгляду. Тому всі їдуть в інші країни
-
Ну не прохідний по Онтаріо. Найнижча вибірка 507 балів, а в нас 450 :(
-
Це вам так прислали? Можливо варто очікувати на позитивний результат найближчим часом.
-
Залежить від того, який у вас скор в ЕЕ
-
Привіт всім! Чи має хтось досвід отримання visitor visa з України, який реальний час розгляду . Дякую!
-
Оце і цікаво. В кабінеті стоїть «in progress» , а на пошту лист із оцінюванням їх роботи.
-
При останній розмові з консультантом вес, я запитала, чому люди, які подалися в червні вже отримали документи, а я ні. Вони відповіли, що обробка доків, ще залежить від навчального закладу, від документів, які вони надали. Чесно я не дуже зрозуміла, як одне до одного це відноситься, оскільки аплстіль надсилає доки.
-
Подскажите, а где делать аппоинтмент на сдачу биометрии? На каком сайте или идти записываться в офис?
-
Якщо я правильно вас зрозумів, то попросили оцінити їх роботу після після того як все зробили.
-
В мене такого немає нажаль. Тому і перепитувала… Буду сподіватися, може зʼявиться… вони надсилали до вас оцінювання їх сервісу?
-
Лише інлендерам. І він потрібен лише для відслідковування карток, але це обов’язковий етап перед коПР
-
Так, по новій
-
Аня підкажіть будь ласка, якщо ми оплатили 50% під час подачі(до подорожчання)то другу половину ми вже будем доплачувати по новій ціні?
-
Решил не ждать сентября 25, слетал в Европу, получил визу, даже вернулся назад через Бостон. Кому реально надо, имеет возможность получить визу в Европе, кому опционально, получат через год или два
-
Порталы нужны, чтобы человеку вообще статус PR дали.
-
через 2 роки хоч підняли це питання, може ще рік-два та вирішать 🤣
-
У меня так же.
-
То вам треба не повернення в Україну обґрунтовувати, а ту країну в якій ви жили останні 7 років.
-
Підкажіть будьласка, а профіль в експрес ентрі не завадить подачі на гуманітарну програму?
12 Jan 2024, 17:45
241538/457143
3 minutes ago