PR CUAET
-
Порталы нужны, чтобы человеку вообще статус PR дали.
-
У меня так же.
-
То что возвращаться некуда и не к кому. Об этом тоже писали ..вас не могут просто как собаку выкинуть есть таков пункт в гуманитарной прграмме" последствия отказа".они должны быть. Уверены что вам есть где жить...об этом тоже писал вчера пан консультант.это имеет огромное значение посмотрите его ответы на мои сообщения за вчера .там много познавательного .опять же в каком статусе вы жили заграницей? Если был вид на жительство то это очень большой минус .огромный ..
-
Ця програма не лише для тих, хто жив в Україні. Важливо, на якій підставі Ви просите саме Канаду зробити для Вас виняток і дати ПР. І важливо, щоб офіцер погодився, що саме Канада повинна дати Вам ПР на цій підставі.
-
Бажано найсвіжіша Менше 6 місяців
-
Я не вам писав. Моя порада на вас не розповсюджується.
-
3 місяці та 3 тижні
-
тобто це не мае ніякого значення для офіцера? якщо мені і моїм дітям складніше повертатися до України ніж тим хто виїхав після війни, тому що моїм дітям складніше буде адаптуватися в Україні ніж у Канаді. Та і нам дорослим які працюють останні 8 років на международні компаніі.
-
Я тоже 14 лет. В Украине не жил та раз в 2-3 года приезжал на несколько месяцев домой на море. Ну последний раз был 6 мес. в 21-м.а шо резидента дают только тем кто жил в Украине? Просто напишите место вашего жительства за последние 10 лет и все .там выше ( вчера)пан консультант писал какое это имеет значение посмотрите
-
Вибачаюсь за питання, а на скільки гарно чи ні може вплинути те шо останні 7 років взагалі не жили в Україні. Шо діти майже не були там ніколи. Шо повертатися особо нікуди, ні діти не вчилися в українских школах, і праці нема та нерухомості також, як це може вплинути?
-
Ні не треба оновлювати.
-
Чудово вас розумію. При кожному зверненні я наголошував на необхідності отримання репорту в найближчі дні, оскільки через них я пропущу вибірку Express Entry. Не знаю що саме допомогло…