PR CUAET
-
3 місяці та 3 тижні
-
тобто це не мае ніякого значення для офіцера? якщо мені і моїм дітям складніше повертатися до України ніж тим хто виїхав після війни, тому що моїм дітям складніше буде адаптуватися в Україні ніж у Канаді. Та і нам дорослим які працюють останні 8 років на международні компаніі.
-
Я тоже 14 лет. В Украине не жил та раз в 2-3 года приезжал на несколько месяцев домой на море. Ну последний раз был 6 мес. в 21-м.а шо резидента дают только тем кто жил в Украине? Просто напишите место вашего жительства за последние 10 лет и все .там выше ( вчера)пан консультант писал какое это имеет значение посмотрите
-
Вибачаюсь за питання, а на скільки гарно чи ні може вплинути те шо останні 7 років взагалі не жили в Україні. Шо діти майже не були там ніколи. Шо повертатися особо нікуди, ні діти не вчилися в українских школах, і праці нема та нерухомості також, як це може вплинути?
-
Ні не треба оновлювати.
-
Чудово вас розумію. При кожному зверненні я наголошував на необхідності отримання репорту в найближчі дні, оскільки через них я пропущу вибірку Express Entry. Не знаю що саме допомогло…
-
В Дії можна реєструватися через закордонний паспорт, ID внутрішній паспорт, а також пробувати через Монобанк і ПриватБанк, але якщо не мали їх, то можна авторизуватись через канадський номер, правда це займе якийсь час…
-
Ось так виглядає сторінка коли зʼявляється орієнтовна дата завершення.
-
Я вже собі казала, що не буду сюда заходити читати, бо тільки розстроююся🥹 тепер бачу що у людей шось міняється, побігла провірити свій. У мене все без змін. З травня😡 Після цього досвіду, я в травні більше ніколи нічого не буду починати🙃 сил нема. Дзвінки не допомагають, дедлайни для них неважливі, фейсбук присилають автовідповіді. Якщо би я знала що така буде ситуація я б ніколи в цю фірму не звернулася
-
Доброго дня! Те ж питання, коли ловити слот в Едмонтоні, у які години/дні?
-
Наберіть в YouTube «як зареєструватися в Дії через закордонний паспорт», там є детальна відео інструкція